2777
2789
عنوان

خواستگار و خونه ی به هم ریخته و داغون

| مشاهده متن کامل بحث + 3855 بازدید | 102 پست

منم می دونستم قراره از فامیل برام خواستگار بیاد ، و می دونستم سر تمیزی خیلی حساس هستند 

و از اون خانواده اصلا خوشم نمی اومد 

عمدا عید خونه رو تمیز نکردم، و مادرش اومد 

و همین مامانه دیگه به زور جواب سلام منو میداد 

قبلش کلی تحویلم می گرفت  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در ایام سینگل که بودم خونمون دوطبقه بود و مادرم طبقه بالا رو تمیز و مرتب کرده بود تا خواستگاری که فامیل خودش بود بیاد، و آموزش هم این بود من با اون پسره ازدواج کنم و طبقه ی پایین هم که خودمون در روتین توش زندگی می‌کردیم آشفته بازار بود!!  ما هم منتطر بودیم که در خونه به صدا دراومد که یکی از اشناهای دامادمون بود مادر و دختره بدون اطلاع اومده بودند خواستگاری مجبور شدیم اونا رو ببریم طبقه ی بالا چون خانمه وسواسی بود، نیم ساعت بعد خواستگار اصلی اومد و برا اینکه کنار هم نباشند و زشت نشه  مجبور شدیم ببریم طبقه ی پایین! خواهرم میگفت پسره داشت با هسته ی زردالو که  زیر پاش بود بازی میکرد و می خندید   

اخره ماهه هیچی پول ندارم 

از مامان بابات بگیر

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز
من به خاطر خواستگار بابامو مجبور کردم خونه رو کلا نقاشی کنه رو مبلی رو عوض کنه در خونه و پارکینگ و ...

واااای منو بگو انقدر به خونه میرسیدم اخرش عروس ی خونه ای شدم اصلا از خونه نگم بهتره (بحث بی پولیشون نیسااا اون مهم نیست و گرنه خونه خودمم سازه چوبی و  زاقارته،مادرشوهرم سالی یبار اجاق گاز رو تمیز نمیکنه همش سوسک هست تو خونش هیچوقت دلم نیس برم خونش)

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
در ایام سینگل که بودم خونمون دوطبقه بود و مادرم طبقه بالا رو تمیز و مرتب کرده بود تا خواستگاری که فا ...

وای عالیییی  

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز
عاقا چرا تمیز نمی‌کنید خا حالا کسی هم نیاد واسه دل خودتون تمیز باشید

من که نیستم بیامم خونه خستم میخوام یکم استراحت بکنم

یه امروز مرخصیم فقط

هرچیم میگم انگار نمیبینه خاک روی میز و کفو خسته شدم دیگه نمیگم

خاستگارو ولش کن ..خودتون مریض میشین بااین همه چرک و کثیفی ..اون پتوی بابات بزار دو روز ‌‌‌‌‌‌‌‌بخیسه...من که روده بر شدم از خنده🤣🤣..ببخشید..... 

بودی شهر رو چراغونی میکردم
همه دوستام نامزد دارن  اون وقت من حتی خواستگار ندارم

بذار ازدواج کنی میگی کاش مجرد بودم 

واسه خودت بدون دغدغه زندگی میکنی 

من از همونایی هستم که واسه بچه میمردم الان از شدت سخت بودن و نگه داری بچه نمیدونم به کی پناه ببرم😐😂واقعا سخته زندگی با بچه🤐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

همه دوستام نامزد دارن  اون وقت من حتی خواستگار ندارم

چقد عجولي

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.