2777
2789
عنوان

خواستگار و خونه ی به هم ریخته و داغون

| مشاهده متن کامل بحث + 3855 بازدید | 102 پست

خواستگار رو کلا بیخیال 

خدایی چجور تو اون خونه دووم میارید 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
هرچی بیشتره اهمیت بدی بدتره😂 ما یه فامیل داریم خونشون مثل انباری ماست انقددد که کثیفه و فرشاشون است ...

خدا شانس بده🤕😂😂😂

یک لحظه اشتباه یک عمر اندوه به بار می آورد.مثل چینی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدااینجوری که فرارمیکنن یاددوستم افتادم که باهمچین شرایطی خواستگارش یهویی اومده بودن میگفت یکم نشستن رفتن پشت سرشونم نگاه نکردن بعدابه معرف گفته بودن خیلی شلخته وکثیف بودن خوشمون نیومد😂😂😂

من میگم شرایط ازدواج ندارم منظورم همینه دیگه وضع خونه و خانواده اینجوریم منم سختمه حالا جدا از هزا ...

عزیزم من واقعا درکت میکنم چی میگی

منم از ترس رفتارای خانوادم تاحالا جرات نکردم حتی یه خواستگارو بگم بیاد  حس میکنم با این شرایط واقعا نمتونم ازدواج کنم

نمدونم گناه من چی بود که بابد تو همچین خانواده ای بدنیا بیام

بخدا از نظر ظاهری و رفتاریم چیزی کم ندارم تعریف نباشه قیافم خیلی خوبه ولی خب اهل دوستی و اینا م نیستم واسه همین موندم چطور باید ازدواج کنم

از به طرف دلم میخواد زودتر این جهنم خلاص شم از طرفیم واقعا راهی براش نیست

عقدین حس پیری دارم همه دوستام نامزدی و

نه ما طی مرحله اشنایی خانواده ایم. بعد اگه خانواده من اوکی دادن بعد عید رسمی میشه .

نبابا زوده عجله نکن منم همش میگم نیاید فعلا میخوام مجرد باشم 

خنثی شده