2777
2789
عنوان

خواستگار و خونه ی به هم ریخته و داغون

| مشاهده متن کامل بحث + 3855 بازدید | 102 پست
وای من اگه حتی خودی هم بخواد بیاد با این وضعیت تو خونه سکته میکنم حالا غریبه اونم کی خواستگار

بخدا یه وقتایی خودم خجالت میکشم از وضع وقتی مهمون سر زده بیاد ولی الان چون دم عیدم هست همه چی بدترم شده به هیچی دست نزده تا خونه تکونی عید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغل خواستگار تون چیه؟

من اصلا خبر ندارم

مامانم واسه خودش میبره و میدوزه

سری قبل یکی اومده بود زنه میگفت مشکلی با شغل پسرم نداری من نمیدونستم شغلش چیه اصلا نتونستمم هیچی بگم دیگه چون مامانمو ضایع میکردم

خوبه وسایلاتون خوبه ولی کثیفه .ما که مبل  نداریم و قالی تیکه تیکه .پرده کهنه .اجاق گاز مال دویس ...

من میگم شرایط ازدواج ندارم منظورم همینه دیگه

وضع خونه و خانواده اینجوریم منم سختمه

حالا جدا از هزارتا مشکل دیگه

اصلا بیخیال خواستگار پاشو ی دستی به خونه بکش

خونتون پر از حس خوب و انرژی مثبت میشه

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
من به خاطر خواستگار بابامو مجبور کردم خونه رو کلا نقاشی کنه رو مبلی رو عوض کنه در خونه و پارکینگ و ...

🤣

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

زنگ بزن یه نیرو خدماتی بیاد تمیز کنه

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز
من به خاطر خواستگار بابامو مجبور کردم خونه رو کلا نقاشی کنه رو مبلی رو عوض کنه در خونه و پارکینگ و ...

الهی بمیرم 😂ولش کن فدا سرت ازدواج کنی که چی بشه

وزنی که تو بارداری شدم ۸۵ کیلو وزنی که بعد از یک سال شدم ۶۰ کیلو تمام خدایا مرسی بدون هیچ رژیمی 
21    

من ۲۲یه بچه دارم 

حالا حالا ها ازدواج نکنی بذار ۲۵ بشی بعد

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨