2777
2789
عنوان

کسایی که اعتقاد منطقی دارن کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 25 پست

به اینم فکر کن بالاخره قران و نماز باید به یک زبونی باشه.مثلا اگر به زبان ایرانی بود باز خیلیا میگفتن چرا ایرانی؟ولی چون اون زمان مردم عرب خیلی جاهلو نادون بودن بیشتر پیامبرا و ائمه برای اونا فرستاده میشدن و برای همین قرانو و نماز به زبون عربی.وگرنه معناش برای کل مردم دنیا.این البته نظر من.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی هس؟ ذاکر نایک؟

درباره تطبیق ادیان مطالعه کرده و خیلی منطقی بهت ثابت میکنه اسلام برترین دینه و قرآن کلام خداست و پاسخ به شبهات میده هندیه ولی کلیپاش با زیرنویس تو یوتیوب و آپارات است . یه کنفرانسش درباره حقوق زنان در اسلامه خیلی قشنگه فقط تو جام جهانی قطر نزدیک هزار نفرو مسلمون کردا

خواهر من عروس خانواده‌ایی شده که اهل نماز و روزه نیستن ولی الان ۴ ساله نمازشو میخونه،ماه رمضونم تنه ...

خرفتون کاملا درسته و خواهرتون ادم با اعتقاد قوی هستن من فقط تونستم روزه رو حفظ کنم متاسفانه نماز رو ترک کردم ولی پیامای بقیه قوت قلب میده. تمسخر اطرافیان خیلی تاثیر منفی داره

** تو شاهکار خلقتی...تحقیر را باور مکن **

به نظرمه مباحث انسان شناسی  استاد محمد شجاعی رو دنبال کنید به خیلیا چیزا خودتون از راه شهود و عقل خودتون می رسید، توی پیامرسات های مختلف کانال دارن 

در رابطه با عربی خوندن نماز چند تا بحث مطرحه، یکی بحث تفسیر به نگاه به کتب تفسیر بندازید مثل تفسیر نمونه و المیزان و...

از دل یک ایه چندین صفحه تفسیر بیرون میاد که خب ما تمام این هارونمی تونیم به فارسی بگیم توی نماز( فراموشی و طولانی بودن و ناقص بودن و...)

و بحث دیگه هم بحث وحدت در هنگام  عبادت هست ، طبق دین تمام مومنین باهم برادرند چه رنگ پوست و نژاد و ... است اهمیتی نداره ، ما برای نشون دادن وحدت به عبادت مشترک با یک زبان مشترک هم نیاز داریم که اون زبان عربی هست

پمکنه الایل دیگری هم وجود داشته باشه که بنده هنوز بهش علم نداشتهباشم 

واقعیتش دلم میگه بخون دعا کن. من از همش جواب گرفتم ولی چیزی که خیییلی اذیتم میکنه نگاه مسخره بقیست. ...

حق میدم بهت.اتفاقا تو باید بخونی اگه اعتقاد داری و قبول داری.این قضیه ایمانتو نشون میده که چقد قوی.اگه هم گفتن بگو من مسلمونم برای هر دینی ادابو رسومی هست یعنی هر دینی واقعا واجبات خودشو داره مثلا مسیحیا کلیسا داره به جای مسجد ما و روزای خاصی میرن برای عبادت.یا اونا انجیل دارن بجای قران ما.پس یعنی هر دینی برای خودش یکسری مقدسات داره.مگر اینکه کلا طرف بدون دین باشه.

خرفتون کاملا درسته و خواهرتون ادم با اعتقاد قوی هستن من فقط تونستم روزه رو حفظ کنم متاسفانه نماز رو ...

زمانه‌ی ما مثل زمان پیامبر شده که مخفیانه اسلام می‌آوردن و پنهانی عبادت میکردن و بعد از علنی شدن اسلام  مسخره میشدن

امیدوارم اجر ثابت قدم موندنمون هم با تازه مسلمانهای اون زمان برابر باشه

من اگه جای شما بودم قبل یا بعد از حضور توی همچین جمعهایی نمازمو میخوندم،نیازی هم‌ نیست بگید که بقیه سعی کنن به هر روشی نظرتو عوض کنن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

زمانه‌ی ما مثل زمان پیامبر شده که مخفیانه اسلام می‌آوردن و پنهانی عبادت میکردن و بعد از علنی شدن اسل ...

درسته. فقط به این فکر میکنم من بابا و مامانمو دیدم دارن نماز میخونن روزه میگیرن. بچه من چی میبینه از کجا یاد میگیره. اصلا دینش چی میشه؟ خیلی خیلی زیادن اینجور موارد

** تو شاهکار خلقتی...تحقیر را باور مکن **
اره حتما

رفتم انقد گشتم تا پیدا کردمش چون خیلی کانال دارم 😂

عزیزم این لینک رو https://rubika.ir/Heskhoob1400

تو پیام های ذخیره شده روبیکا کپی کن بعد ابی که شد بزن روش وارد کانال شو 

کانالشه نگاه کن رو هشتگ که بزنی ۴۳ تا فایل درمورد نماز هس اسم کانال حس خوب هس 

اگه نتوستی بری کانال دوباره بهم بگو ایدی خودم بهت بدم