2777
2789
عنوان

کسایی که اعتقاد منطقی دارن کمک کنن

194 بازدید | 25 پست

سلام دوستان. من یه زمانی نماز روزه م سرجاش بود. الان چند سالی میشه نماز رو گذاشتم کنار.اولش تنبلی کردم بعد خوندنش برام بی معنی شد. خیلی وقتا تصمیم گرفتم مجدد شروع کنم ولی روزیکه میخوام شروع کنم کلی چرت و پرت میاد ذهنم مثل اینکه فلانی نخونده بدبخت شده؟ چرا باید به عربی بخونم، یعنی چی اصلا و .... خیییلی افکار منفی میاد تو ذهنم. خانواده شوهرمم کلا قبول ندارن. در کل اطافیانمون زیاد اعتقاد به نناز روزه نداره بجز مامان و بابای خودم. چیکار کنم حالم خوب شه؟

** تو شاهکار خلقتی...تحقیر را باور مکن **

اول برو دنیال پاسخ همین شبهاتت

جواباش حتی داخل نت هست

اگه قانع نشدی درخواست بده خودم برات جواب بدم اگه بلد نبودم هم برات بپرسمشون

اینکه دنبالش باشی خودش باعث علاقه‌ت میشه قشنگم

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول جواب سوالات رو پیدا کن بعد شروع کن به نماز خوندن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

ببین مثلا اول نماز مغرب عشا بخون تا ی مدت ب خودت قول بده که حتما بخونیاااا ساعت بزار باد صبا نصب کن 

بعد وقتی عادت کرردی مثلا بعد چند هفته نماز ظهر وعصر هم بهش اضافه کن بخون 

خودتو کم کم عادت بده 

ی لیست بنویس شنبه تا جمعه رو نمازها رو هم یکی یکی بنویس وقتی میخونی تیک بزن 

اگ نخوندی برا خودت مجازات بزاز بگو مثلا مجازاتم ۱۰۰ هزار تومن پول بندازم صدقه 

از خدا و امام زمان هم کمک بخواه که بهت بدن نماز رو 

میدونستی میگن باید از خدا خواهش کرد ک دوباره لیاقت بده

من فقط اومدم ببینم اعتقاد منطقی داشتن چه شکلیه 

دیدی یسریا زوری میخوان بگن اینکارو بکن بدون اینکه یکم منطقی باهات حرف بزنن و قانعت کنن، منطورم این بود یکم متمدنانه کمک کنن🤭

عزیزم شما به دل خودت نگاه کن.ببین دل خودت چی میگه.نماز و روزه یک تکلیف والبته چون قران به عربی نازل شده برای مردم جاهل اعراب نمازم هم به همون زبون.چون زبان ائمه.و چون دین ما اسلام و ائمه رو قبول داریم به زبان عربی داریم میخونیم یعنی به زبان ائمه.این دینی که انتخاب کردیم.

منم همینجوری ام.  اطرافیان ما چند ساله خیلی عوض شدن دیگه مثل قدیم اهل نماز و روزه و مسجد نیستن. حتی به زبان اعتراف میکنن دیگه این کارا رو نمیکنن . حتی بعضی از اطرافیانم قدیم خیلی سختگیر بودن الان بچه هاشون بزرگ شدن وازدواج کردن طرز فکرشون خیلی عوض شده اصلا حجاب و کلا چیزهای مذهبی رو دیگه قبول ندارن حتی مسخره میکنن. منم جز پدرو مادرم کسی رو نمیبینم نماز بخونه یا روزه بگیره یا قران بخونه. خیلیا به پدرو مادرم میگن ول کنین این چیزا رو. منم اینارو میبینم دودل میشم اصلا نمیدونم کی راست میگه کی دروغ  به همه چیز شک دارم

عزیزم شما به دل خودت نگاه کن.ببین دل خودت چی میگه.نماز و روزه یک تکلیف والبته چون قران به عربی نازل ...

واقعیتش دلم میگه بخون دعا کن. من از همش جواب گرفتم ولی چیزی که خیییلی اذیتم میکنه نگاه مسخره بقیست. واقعا اذیت میشم . نباید برام مهم باشه ولی متاسفانه انقدر اطلاعاتم قوی نیست که بتونم سفت وایسم

منم همینجوری ام.  اطرافیان ما چند ساله خیلی عوض شدن دیگه مثل قدیم اهل نماز و روزه و مسجد نیستن. ...

دقیقا حال منو داری

خواهر من عروس خانواده‌ایی شده که اهل نماز و روزه نیستن

ولی الان ۴ ساله نمازشو میخونه،ماه رمضونم تنهایی روزه میگیره،یه خواهر شوهر مجرد داره،از خودشم بزرگتره،بعضی وقتها دلش هوایی میشه میاد با خواهرم روزه میگیره

منظورم اینه ما برا رعایت دستورات خدا نباید تحت تاثیر جو محیط و حرف اطرافیان باشیم،اون دنیا هیچکدوم از اونها جای ما جوابگوی خدا نیستن و دلایلمون برای خدا پذیرفتنی نیست.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷