2777
2789

دو روز پیش رفتم دکتر برام راکوتان نوشت با داکسی ساکلین گفت هردوتاشو بخور

الان تو همه سایتا نوشته راکوتان با داکسی تداخل دارویی داره پس نباید باهم مصرف بشه

کسی راکوتان مصرف کرده؟

اگه مصرف کردی قرص راکوتانو تنها میخوردی یا با داروی دیگه؟

ممنون میشم جواب بدید ذهنمو درگیر کرده

پیش چه دکتری رافتی راکوتان کبد از کار میندازه در مرحله اخر باید واست مینوشته برو پیش متخصص زنان یا غدد مجدد چک شو واسه این چیزا اول دکتر پوست نرید

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش چه دکتری رافتی راکوتان کبد از کار میندازه در مرحله اخر باید واست مینوشته برو پیش متخصص زنان یا غ ...

من مشکلم اینه که پوستم خیلی چربه به خاطر اون جوش میزنم راکوتانم چربی پوستو کاهش میده بعد اونایی که مصرف کردن خیلی راضی ان دوستام

من مشکلم اینه که پوستم خیلی چربه به خاطر اون جوش میزنم راکوتانم چربی پوستو کاهش میده بعد اونایی که م ...

اصلا جوش اونم به صورت زیاد اگرم چرکی باسه چون بهت داکسی داده احتمالا جوشات عفونی هست این احتمالش فقط چربی پوست نیست مشکل خانما اینه که همش فک میکنن به خاطر اینه ببین اگر قاعدگی عقب میفته یا ریزش مو  داری یا موهای زائد در میاری یا چاقی مرکزی داری اینا معمولا نشانه pcoهست باید بررسی کنی راکوتان عوارض زیاد داره 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

داکسی سایکلین از خانواده تترا هاست ب شدت امکان حساسیت زایی داره 

راکوتان هم من دوماه مصرف کردم جوشام چندماهی رفت ولی بعد بدتر شد 

بستگی به بدنت داره من بعد راکوتان صورتم خیلی پوست پوست شد 

ضررشو گردن میگیرم جوش افسردم کرده😔

حتما بخور من و خواهر برادرم خوردیم جوش اعتماد بنفس مارو گرفته بود...

تنها میخوردیم بدون هیچ داروی دیگری . فقط قانونش با وزنه مثلا من ۹ماه هر روز یک عدد

دادشم ۱۴ماه هر روز خورد .

اونموقع مجرد بودیم . بعدا هم بچه دار شدیم اصلا نگران نباش

پسر کوچکم ۱۸ هفته از تو دلم آسمانی شد . دلم شکست...😭😔