2777
2789
عنوان

کسایی که راکوتان خوردن واسه جوش بیان🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 27 پست
من مشکلم اینه که پوستم خیلی چربه به خاطر اون جوش میزنم راکوتانم چربی پوستو کاهش میده بعد اونایی که م ...

دقیقا مشکل ماهم همین بود اصلا غدد ترشح چربی پوست رو از بین میبره

راحت میشی بخور

فقط اون فرمول محاسبه با وزن رو خودت انجام بده حتما

چون من لاغر بودم ۹ ماه خوردم هر روز

بعضیا دکتر بهشون ۲ماه میده مثلا یا هفته ای دوتا ...اینا همش غلطه و جوش برمیگرده

پسر کوچکم ۱۸ هفته از تو دلم آسمانی شد . دلم شکست...😭😔
سلام گلم نه راکوتان و با داکسی نخور و‌ تنها بخور حتما حتما باید ازمایش خون بودی یکی قبل شروع یکی ی ...

اره بهم گفته ماهی یه بار بیا برات آزمایش بنویسم ولی نمیدونم چرا با داکسی سایکلین باهم داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم هیچ کدوم از اینا رو ندارم آخه آزمایش گرفت ازم

خب بنظرم اول داکسی بخور دوره داکسی که تموم شد راکوتان بخور چون باید عفونتای جوشت خشک بشه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
نه عزیزم هیچ کدوم از اینا رو ندارم آخه آزمایش گرفت ازم

ب جای راکوتان و اینا برو پاکسازی پوست و اینا

راکوتان ک کلا داغونت میکنه برا ی مدت صورتتو بهتر میکنه ولی خیلی عوارض داره زیاد نباید مصرف کنی 

بعدم نمیدونم چندسالته ولی اگه تو  بلوغی باید بزاری جوشا بزنه جلوشو بگیری بدتره

بزار کامل ک تخلیه شد صورتت بعد برو پاکسازی و اینا 

با دارو ب نظرم جلو نرو

من خوردم با یه قرص دیگ اسمش یادم نیس اما داکسی نبود ی دوره زیر نظر پزشک خوردم الان که قطع کردم دوبا ...

میگن اونایی که با راکوتان خوردن خوب نمیشن و جوشاشون برمیگرده مشکل هورمونی دارن

میگن اونایی که با راکوتان خوردن خوب نمیشن و جوشاشون برمیگرده مشکل هورمونی دارن

ازمایش هورمون دادم مشکلی نداشتم

پوستم خیلی چربه جوشام هم فک کنم ارثی باشه کاریش نمیشه کرد

انقد رو مخه این جوش😅دیگ بیخیال شدم 

دقیقا مشکل ماهم همین بود اصلا غدد ترشح چربی پوست رو از بین میبره راحت میشی بخور فقط اون فرمول م ...

به من هفته ای ۲ تا داده ولی گفته ماه اول با هفته ای ۲ تا شروع کن بعد ماه به ماه بیا پیشم دوزشو تنظیم کنم

ازمایش هورمون دادم مشکلی نداشتم پوستم خیلی چربه جوشام هم فک کنم ارثی باشه کاریش نمیشه کرد انقد رو ...

آره رو مخ ترین چیزع من دیگه آخرین باری که رفتم دکتر گفتم دکتر دیگع به آخرخط رسیدم یه درمان قطعی بده😂

آها پس اول داکسی میخورم عفونتای جوشام که رفت راکوتان میخورم

اره اینجوری دیگه نگران تداخل دارویی هم نیستی البته نمیدونم چرا داکسی نوشته بهتر بود ازیترو مینوشت پیش یه دکتر دیگم برو بنظرم 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗