2777
2789
عنوان

آیا کولیکه؟

152 بازدید | 18 پست

پسرم ۱۹ روزشه. دیشب ک از خواب بیدار شد شیرش دادم بعد وسطاش ول میکرد ب خودش میپیچید گریه میکرد دوباره شیر میخورد و تکرار میکرد.یعنی کولیکه؟ دکتر متخصص برده بودم هفته اول برا چکاپ بهم دوتا قطره برا کولیک داد تا حالا استفاده نکرده بودم دیشب دادم.الانم بیدار شده باز هس ولی کمتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا ندادی وقتی دکتر داده؟موقع گریه پاهاشو جمع می‌کنه داخل شکمش؟

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
اره دلدرد بچه هااز بیست سی روزگی شروع میشه بهش بده عصراوشب هابه خصوص

پسر من سه روزش بود شروع کرد

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
رو یکیش نوشته صبا بدم. بعد روزی یبلر بلید داد کلا ؟

طبق دستور بده دیگه...حتما عاروقشو بگیر بلافاصله بعد از شیر دادن

اره احتمالا. اگه شیر خودت میدی پرهیز کن عرق نعناع بخور و حتما اروغش بگیر.و دارو هم بهش بده.من خودم برا بچه هام چند تا برگ گل بنفشه توی یه کم ابجوش ته استکان می ریختم  و یه کوچولو نبات میدادمشون .چون کولیک شون شدید بود و با دارو جواب نمیداد

قدم نو رسیده مبارک

بله معمولا بعد از ده روز سر و کله ش پیدا میشه 

من هر شش ساعت یکبار قطره کولیک میدادم وقتایی هم که خیلی درد داشت شکمش و جهت عقربه های ساعت ماساژش میدادم  

یا زانوهاش و خم میکردم به سمت شکمش 

ولی از همه بیشتر نی نی لای لای کمکش میکرد 

در زندگانی را که گل نگرفته اند!  
خب نداش تا الان

اشکال نداره الان به شکم بخابونش .وعارقشو حتما بگیر قطره ها هم توش بروشور داره یا تونت بزن نحوه ومقدار مصرف و ببین چقدره