2821
2789
عنوان

از عشقم بی‌خبرم

228 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها منو عشقم ۴سال با هم در ارتباط بودیم عشقم رفیق داداشمه😔چند ماه پیش بعد ۴سال داداشم پیامامونو دید خلاصه همه چیو فهمید همون روز گوشیمو گرفت تمام عکس و فیلمای گالریمو و تمام برنامه هامو پاک کرد تا این تازگیا بهم نداد گوشیمو الانم ک داده مدام چک میکنه منو جرعت نمیکنم پیشش گوشیمو دستم بگیرم وقتایی ک نیست گوشیمو چک میکنم همش منو زیر نظر داره نمیزاره دیگه تنهایی بیرون برم...

حالا اینا هیچی چند ماهه ک از عشقم خبر ندارم ما خیلی همو میخوایم ولی بخاطر داداشم بهش قول دادم ارتباطمو باهاش قطع میکنم فقط تونستم از طریق دختر عموم بهش خبر برسونه ک چه اتفاقی برام افتاده..خودش بهم زنگ زد گفت حالا ک تو نمیخوای در ارتباط باشیم من قبول میکنم ولی باید صبر کنی کار و بارم درست شه بیام رسمیش کنم بخاطر این اتفاقاتی ک افتاده ولی بازم دلشوره دارم دلم براش یذره شده😔اینکه من بخاطر داداشم رابطمو خراب کردم و بازم بهم مشکوکه و دیگه بهم اعتماد نداره داره دیوونم میکنه

از‌دِل‌همه‌را‌تِکانده‌ام‌اِلا‌تُو...

عشقتون واقعی باشه تا اون موقع کم نمیارید. اگرم کم آوردین پس واقعی نبوده.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقتون واقعی باشه تا اون موقع کم نمیارید. اگرم کم آوردین پس واقعی نبوده.

من از ته قلبم میخوامش اونم همینطور بهم ثابت شده 

ولی همش میترسم این دوری و بی خبری نکنه منو فراموش کنه

لگو هیچی ازت نمیخوام فقط یه حلقه بیار ک نشون شیم بقیه مراسما وقتی کارت جور شد

بهش گفتم گفت حقیقتا خانوادم یکم اوکی نیستن ولی خیلی زود راضیشون میکنم

حتی منم با مامانم صحبت کردم راضی نبود