2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر قدیمی به نظر میاد 

البته بستگی به سبک دکوراسیون و وسایل خونه هم داره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

ن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
خیلی نازه من خوشم اومد  در مورد نورشم اگر وات بالا بگیری مثلا۲۴ وات روشن تره

مرسی عزیزم ، به نظر منم ظریف و قشنگه پس چرا میگن قدیمیه ☹️☹️ 

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱

آره باید سبک خونه‌ت کلاسیک باشه البته

من خیلی از سبک مدرن بدم میاد😁

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

آره باید سبک خونه‌ت کلاسیک باشه البته من خیلی از سبک مدرن بدم میاد😁

کلاسیکه . من سبک مدرن دوس دارم ولی مال ما مدرن نیست ، ترکیب کلاسیک و روستیکه 

برنز مگه جدید و قدیم داره؟ همیشه مد بوده و اتفاقا خیلی گرون و لاکچری نشون میده خونه رو

من خیلی دارم میگردم ، اخه اکثر لوسترا طرحشون مدرنه به خونه ما اصلا نمیاد انگار بیای لباس مجلسی با کتونی بپوشی 😅 

واسه همین منم ازین خوشم اومد خیلی بزرگ و زمخت نیست ظرافت داره 

کلاسیکه . من سبک مدرن دوس دارم ولی مال ما مدرن نیست ، ترکیب کلاسیک و روستیکه 

منم وسایل برنز زیاد دارم لوسترامم برنزن هیچوقتم از مد نمیوفته مامانم ۲۰ساله داره

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))