2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک گرمی دو میلیون پونصد

مبارکت باشه عزیزم خیلی زیباست

میخواستم فردا بخرم بخاطر اون پرسیدم دلیل بر بی ادبی نشه.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
حسودیت اومد ، نمیتونی ببینی چیزی نگو😡

#چرند_نگیم

چ دنبال حاشیه و قضیه میگیرید کاملا مشخصه من حرفم جنبه طنز و شوخی داشت بهتره زیادی توهم نزنی

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
آره ،ولی به نظرم جالب نیست ☹

دیگه کادویی که خریده شده نباید زد تو ذوق طرف و فققققققط باید گفت مبارکه ، یکی سکه دوست داره ، یکی النگو ، به نظر من تا قبل نخریدن کادو میشه نظر داد ولی وقتی کادو خریده شد فقط باید گفت مبارکه ، امیدوارم از دستم ناراحت نشید دوست عزیز

#چرند_نگیم چ دنبال حاشیه و قضیه میگیرید کاملا مشخصه من حرفم جنبه طنز و شوخی داشت بهتره زیادی توهم ن ...

مطمینی چرند نگفتی اولش ، آداب صحبت کردن و مبارک گفتنتو درست کن چرندیات خودش میره

عزیزم بعضیا،کاسه داغ تر از آشن☹☹

خوششون میاد الکی حاشیه سازی کنن یا واقن ای کیو فهمیدن رو ندارن چیکارشون میشه کرد

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️