2777
2789
عنوان

خودم باعثش شدم که خیانت کنه؟

859 بازدید | 44 پست

بچه ها من ۱۰ساله ازدواج کردم ۶ساله شوهرم اعتیاد داشت تو این ۶سال خیلی مشکل داشتیم و خیلی سختی کشیدم و حرف شنیدم چندبار کمپ رفت و چقد جون کندم ۲سال پیش که خودش همه پولا و خونه و همه جیمونو دود کرد و هیچی نداشت خونه جدید تو ی شهر دیگه گرفتم با طلاهای خودم که دیگه با دوستای سابقش نگرده و باز معتاد نشه و کارم براش پیدا کردم ولی به محض اینکه اومد توشهر جدیدم باز معتاد شد و عین رفیقای سابقشو اینجاهم پیداکرد.

تا پارسالم باز تلاش میکردم که ترک کنه کلی مشاوره رفتم ولی نمیخواست ترک کنه 

چندماهه پیش بهش گفتم تا وقتی ترک نکردی دیگه روی خوش از من نمیبینی و واقعا هم در حدضرورت باهاش حرف میزدم و اصلا باهاش خوب نبودم دیگه 

که همش میگفت اگه رفتارتو خوب نکنی میرم با یکی که با اعتیادم مشکلی نداشته باشه منم بهش میگفتم تا ترک نکنی اصلا دلم نمیخواد نگاتم کنم میری به درک برو 

و اونم الان متوجه شدم چندماهه با ی خانمی دوسته

حالا میگه تقصیر توبود بهم نرسیدی رفتم بایکی دیگه و میگه اگه تو مهربون بودی شاید ترک هم میکردم که من گفتم تو چندسالی که خوب بودم هیچی نصیبم نشد الان واقعا ازش بدم میومد و دوست نداشتم باهاش خوب باشم 

الان که خیانت کرده عذاب و میگه پشیمونه و درحال التماسه 

عذاب وجدان دارم که من باعث شدم خیانت کنه؟ من باعث شدم ترک نکنه با بدرفتاری هام؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ا بدم مياد از اينا ك بقيه رو مسئول اشتباهات خودشون ميدونن

مث شوهرت

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

عزیزم تو تقصیری نداری شوهرت خیلی پررو تشریف داره اینهمه کار واسش کردی من بودم همون اول جدا میشدم اصلا بزار بره با یکی کی آخه با یه آدم معتاد دوست میشه و ازدواج می‌کنه خودتو ازون زندگی بکش بیرون خودتو تباه نکن .نمیدونم چرا آدمای معتاد همیشه زنای خوب گیرشون میاد

چندماهه پیش بهش گفتم تا وقتی ترک نکردی دیگه روی خوش از من نمیبینی و واقعا هم در حدضرورت باهاش حرف می ...

نه داره میندازه گردن تو.ببخشید پررو هم هس میگه چون تو کم محلی میکردی!

خب معلومه تو باید با رفتارت مجبورش میکردی ترک کنه.چون یبار با خوبی ترک نکرده ایندفعه باید با تهدید ترک میکرده.نه اینکه تازه پرو پرو بره با یکی دوست بشه و بگه میرم با کسی که با اعتیادم مشکل نداشته باشه!

و خدایی که به شدت کافیست♥️
خب؟

خب عذاب وجدان اذیتم میکنه همش فکر میکنم تو اون دنیا بازخواست میشم بخاطر بد رفتاری و بی احترامی که به شوهرم کردم اونم بد بود ولی منم بد کردم 

آدم مهربونیه فقط بیشعوره دلم براش میسوزه که زن و بچشو داره از دست میده دوسمون داشت فقط خیلی بی عقله

دیگه خسته شدم ی بچه هم دارم حضانتش باخودمه حق طلاقم دارم. میخوا جداشم ولی خیلی دلم براش میسوزه  ...

چرا دلت میسوزه اون دلش تا به حال به زن و بوش سوخته الآنم که خیانت کرده چرا اینهمه دلسوزی میکنی دخترت گناه داره فردا روز بخواد ازدواج کنه روش میشه بگه پدرش معتاده