2777
2789
عنوان

خودم باعثش شدم که خیانت کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 44 پست
شاید  میخوام ازش جداشم ولی بیاد دخترمو ببینه که دخترم فکر نکنه پدر نداره رابطشونو خراب نمیکنم ...

من كسي رو ميشناسم ك اعتياد سنگين داشت ترك كرد و پاك شد وزندگيش متحول شد

اما خودش خاست 

خودش فهميد مشكلي هست و داره عمرش رو هدر ميده

اونم همه رو مقصر همه بدبختي هاش ميدونست در حالي ك مقصر همش خودش بود

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
تشخيص اونا چي بود؟

اونی که ۲سال پیشش رفت فقط برا اعتیاد مشاوره میداد مال مرکز اعتیاد بود 

اونی که چندجلسه رفت گفت شاید اختلال مرزی داره که البته مواد مصرف میکرد برا همین تشخیص دقیق نمیشد داد چون کلمه راست از دهنش درنمیومد و چرت و پرت و توهم بخاطر مواد داشت واسه همین تشخیص قطعی نداد 

خودم دارم برا ارشد روانشناسی میخونم به نظرم اختلال مرزی نداره ولی خب حرفه ای نیستم که تشخیص بدم 

ی دکتر روانپزشک هم بهش گفت اضطراب فراگیر داره دیگه نرفت پیش هیچکدوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من كسي رو ميشناسم ك اعتياد سنگين داشت ترك كرد و پاك شد وزندگيش متحول شد اما خودش خاست  خودش ف ...

به نظرت بازم صبر کردن نتیجه داره؟آخه الانم که خیانت کرده پاک دیگه نمیتونم نگاشم کنم

اونی که ۲سال پیشش رفت فقط برا اعتیاد مشاوره میداد مال مرکز اعتیاد بود  اونی که چندجلسه رفت گفت ...

شايد اگه بجاي مصرف مواد داروي اعصاب مصرف ميكرد بهتر بود براش

بنظرم مشكل داره 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
به نظرت بازم صبر کردن نتیجه داره؟آخه الانم که خیانت کرده پاک دیگه نمیتونم نگاشم کنم

راستش اينو گفتم بدوني واقعا كسي بخاد ترك كنه حتي با اعتياد سنگين ك همراه با افسردگي هم هست ميتونه ترك كنه اما صبر كردن تو ب تنهايي فايده نداره اون هست ك بايد بخاد شرايط زندگي تون تغيير كنه

خب عذاب وجدان اذیتم میکنه همش فکر میکنم تو اون دنیا بازخواست میشم بخاطر بد رفتاری و بی احترامی که به ...

اینقدری که تو موندی هیچکس نمیمونه حالت خوبه واقعا؟؟؟؟ولش کن این انگلو،بچتم بزرگه خودش باید بفهمه زندگی مادرش بیشتر از عشقش به اون انگل می ارزه

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁

بنظرم اون یه آدم مریضه وباید کمکش کنی والبته خودشم واقعا باید بخواد،اینو هم بدون یکی دوروزه نمیشه ترک کنه  باید خیلی حوصله به خرج بدین .باید از یه مشاور توی این زمینه کمک بگیری  تا قدم به قدم راهنماییت کنه چون اگه بی گدار به آب بزنی دوباره همون اشو همین کاسه خواهد بود.

نمیدونم چرا مردا هر غلطی میکنن عذاب وجدانش و خانما میگیرن ...هر خلافی بکنن بازم  اشتباه زن بوده ...

همیشه به همه اینو میگفتم 

از زنایی که قوی بودن و راحت مردای مزخرفو از زندگیشون حذف میکردن خوشم میومد حالا که نوبت خودم شده انگار سخت ترین کار دنیا طلاقه

شايد اگه بجاي مصرف مواد داروي اعصاب مصرف ميكرد بهتر بود براش بنظرم مشكل داره  

داروی اعصابم مصرف میکنه به نظرم تاثیر خاصی رو رفتارش نداره فقط ی کم پرخاشگریش کمتر شده ولی بی عقلیهاش با داروی اعصاب خوب نمیشه

بنظرم اون یه آدم مریضه وباید کمکش کنی والبته خودشم واقعا باید بخواد،اینو هم بدون یکی دوروزه نمیشه تر ...

راستش خیلی خسته شدم خیلی پیش روانشناس رفتم و کلی تلاش کردم هرکاری گفتن تقریبا انجام دادم اما الان واقعا دیگه فقط دلم میخواد ی لحظه آرامش داشته باشماز مشاوره رفتن خسته شدم از توضیح دادن خسته شدم از جنگیدن برا این زندگی خسته شدم و بااین خیانتشم دیگه انگار توان هیچ کاریو ندارم دیگه دلم به هیچی خوش نیست. 

فقط دوست دارم با دخترم تنها باشم شاید اشتباه کنم که دیگه تلاش نمیکنم اما دیگه دلم با این زندگی نیست بعد خیانتش

راستش خیلی خسته شدم خیلی پیش روانشناس رفتم و کلی تلاش کردم هرکاری گفتن تقریبا انجام دادم اما الان وا ...

اگر فکر میکنی همه ی راه هارو رفتی و نتیجه نگرفتی   خودت رو حداقل نجات بده از اون زندگی.

اگر فکر میکنی همه ی راه هارو رفتی و نتیجه نگرفتی   خودت رو حداقل نجات بده از اون زندگی.

همه راه ها رو رفتم ولی اشتباهم داشتم گاهی هم به سیم آخر میزدم شاید برا همینه محکم از طلاق حرف نمیزنم 

از ی طرفم دیگه بعد خیانتش دوست ندارم پیشش باشم 

ی طرفم میگم اگه ترک کنه حداقل بابای خوبی برا دخترمه 

ی طرفم میگم شاید اصلا ترک نکنه من تا کی تحملش کنم