2777
2789
عنوان

خودم باعثش شدم که خیانت کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 44 پست
نه داره میندازه گردن تو.ببخشید پررو هم هس میگه چون تو کم محلی میکردی! خب معلومه تو باید با رفتارت م ...

خودمم این حرفا رو بهش زدم دیگه واقعا توان زندگی کردن باهاشو ندارم قصدم جداییه ولی اعصابم خورده خیلی دلم واسش میسوزه

خب عذاب وجدان اذیتم میکنه همش فکر میکنم تو اون دنیا بازخواست میشم بخاطر بد رفتاری و بی احترامی که به ...

اونم دلش برا تو ميسوزه؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتارت خیلی اشتباه بود  اونم اگه سرکار مبرفت و اعتیادش در حد تریاک بود زیاد بهش گیر نمیدادی&nb ...

نه در حد تریاک نبود بستگی داشت دوستاش چی بکشن اینم همونو میکشید گل حشیش مشروب و... الان دو ماهه متادون میخوره و شیره میکشه ولی اینم معلوم نیست ادامه دار باشه یا باز عوضش کنه

خودمم این حرفا رو بهش زدم دیگه واقعا توان زندگی کردن باهاشو ندارم قصدم جداییه ولی اعصابم خورده خیلی ...

اعتياد خيلي بد هست

بعضيا با اعتياد ميتونن كار كنن زندگي رو بچرخونن

ولي بعضيا زندگي شون مختل ميشه

شوهرت از كدوم دسته هست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
نه در حد تریاک نبود بستگی داشت دوستاش چی بکشن اینم همونو میکشید گل حشیش مشروب و... الان دو ماهه متاد ...

الان دیگه موقع بخشش نیست خونه ک داری بچتم خودت بزرگ کن شوهرتم ازش طلاق نگیر  بزار اسمش روت باش چون دختر بعدا بهش نگن بچه طلاق شوهرتم هفته ای چند ساعت راه بده خونه اما باهاش رابطه جنسی نداشت باش خدایی نکرده آلوده نشی

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

چرا خودتو گول میزنی.اسی بیچاره این تحفه رو از کجا پیدا کردی ذاتش درس نیس گ

از خریتم البته ظاهرش معلوم نیست زیاد که معتاده 

اونموقع که خاستگاری منم اومد که تفریحی مصرف میکرد و من اصلا نمیدونستم ظاهرشم معلوم نبود وقتی باردار شدم دیگه مصرفشو بیشتر کردکه فهمیدم اونموقع دیگه ظاهرشم تابلو شد بعدش

اعتياد خيلي بد هست بعضيا با اعتياد ميتونن كار كنن زندگي رو بچرخونن ولي بعضيا زندگي شون مختل ميشه ...

کار میکنه پولم درمیاره ولی بیش از حد بد خرج میکنه جوری که ۲ساله نتونستیم حتی ۵میلیون پس انداز کنیم هم خرج موادش بالاست و سیگارم که مدام میکشه هم پولارو نمیده دست من دست خودشن ولی خیلی چیزای چرت برامون میخره نثلا لباس و چی زیاد میخره برام ولی بد خرج میکنه توضیحم براش میدم نمیفهمه اصلا

کار میکنه پولم درمیاره ولی بیش از حد بد خرج میکنه جوری که ۲ساله نتونستیم حتی ۵میلیون پس انداز کنیم ه ...

تاحالا تحت نظر روانشناس بوده؟

اينجور اعتيادها ناشي از ي اختلال هست مثلا افسردگي يا اضطراب

البته ك خود اعتياد بعدا اينا رو ب همراه داره 

آره میسوزه گریه هم میکنه پشیمونم هست داغونه اصلاولی میگم شعور نداره نمیتونه درست زندگی کنه

اين گريه ها بخاطر ضعف ناشي ازمصرفش هست

تاحالا تحت نظر روانشناس بوده؟ اينجور اعتيادها ناشي از ي اختلال هست مثلا افسردگي يا اضطراب البته ك ...

آره ۲سال پیش ی روانشناس میرفتیم بعد اونم چند جلسه پیش یکی دیگه ولی اصلا حرف روانشناسا تو مخش نمیره

اين گريه ها بخاطر ضعف ناشي ازمصرفش هست

شاید 

میخوام ازش جداشم ولی بیاد دخترمو ببینه که دخترم فکر نکنه پدر نداره رابطشونو خراب نمیکنم از بدی باباشم نمیگم پیشش فقطم یگم شغلش اینجوریه دیر به دیر میاد 

حوصله حرف مردمو ندارم برام دعا کن لطفا

آره ۲سال پیش ی روانشناس میرفتیم بعد اونم چند جلسه پیش یکی دیگه ولی اصلا حرف روانشناسا تو مخش نمیره

تشخيص اونا چي بود؟