2777
2789
عنوان

این علایم ینی حمله قلیی شدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکو چقده هزینش بچه ها

برا من پارسال با ویزیت تقریبا ۵۰۰ تومن شد فک کنم دقیق یادم‌ نیس

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
وای چرا اینطوری میشید ینی؟

نمیدونم ک دکتر ب من گف از استرس قرص تپش قلبم میخورم ولی اکثرا تپش دارم..حال پارسالم وحشتناک بود ینی مرگ رو جلو چشمام دیدم چون نفسم درنمیومد تپش شدید داشتم و تعادل نداشتم چشام سیاهی رف خدا نصیب نکنه

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
سکته قلبی؟

بله،، اما اگه مشکل قلبی بود تا الان وخیم شده بود،.. علائمت برای اضطراب  شدیده. اما در کل مراقب سلامتیت باش. این حجم از استرس یهویی آدمو از پا در میاره

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
واییی پس هیچی نمیرم

برو عزیزم خدای نکرده تن سالم نباشه هزار تا از این ۵۰۰ هارو میخای چیکار؟؟دقیق یادم نیست یا ۴۰۰ شد یا ۵۰۰

برم اورژانس بیمارستان برام اکو میگیرن یا باید دکتر بنویسه 

خود اورژانس دکتر داره مینویسه اورژانسی برات انجام میدن من خیلی رفتم میدونم سریع برو خطرناکه

یک عدد❤مهربان❤هستم😻😻خدا جونم مراقب خانوادم باش🙏🙏❤❤❤
واییی پس هیچی نمیرم

وااا چرا نری برو اورژانس فوقش ۱۰۰ تومن هزینه نوارت میشه فعلا اکو نده برو ی نوارقلب ازت بگیرن

یک عدد❤مهربان❤هستم😻😻خدا جونم مراقب خانوادم باش🙏🙏❤❤❤