2777
2789
عنوان

روتین پوستی

1140 بازدید | 21 پست

ازکجاروتین پوستیتونوانتخاب میکنین؟من پوستم داغونه پرجوش ریز و چروک سنمم کمه بخاطراسترس شدیداینطوری شدم

بایدبرم پیش متخصص پوست؟

سفر چرا ؟ بمان و پس بگیر / ز جورشان نفس بگیر 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پوستم به شدت خشک و حساس  با اجازه اسی  لطفا هرکی  میدونه بگه چه آبرسان و نرطوب کن ...

اگه وضع مال خوبه آبرسان کپسولی نوتروژینا.

توی ایرانی ها آبرسان راکوتن و سرم هیالورونیک اسید درمالوگ 

اگه وضع مال خوبه آبرسان کپسولی نوتروژینا. توی ایرانی ها آبرسان راکوتن و سرم هیالورونیک اسید درمالوگ ...

کپسولی نوتروژینا قیمتش چنده گلم؟پوستم از بس خشکه داغون شده 

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔 
چه محصولاتی استفاده میکنی

آبرسان نوتروژینا فوم شستشو درمالیفت کرم روشن کننده درمالیفت و... ببین مهم ترین نکته برای داشتن ی پوست خوب فقط و فقط تمیز بودنشه باید تمیز نگهش داری 

آبرسان نوتروژینا فوم شستشو درمالیفت کرم روشن کننده درمالیفت و... ببین مهم ترین نکته برای داشتن ی پوس ...

کرم روشن کنندش فایدا داره؟ 

به امید روزی که برای خودم تصمیم بگیرم..برای خودم زندگی کنم.....نه برای حرف مردم

اووم ببین ی چیزی من ضدآفتاب میزدم آبرسان نرم کننده کرم مخصوص جوش ویتامین سی صابون شستشو ژل شستشو صابون تریاک و ...

ولی دیروز رفتم دکتر همشو ممنوع کرد حتی آبرسان گفت باعث میشه بیشتر جوش بزنی 😬

چون صورتمم چربه بعضی وقتا جوشای بزرگم میزنم

فقط ی ضدآفتاب معرفی کرد . ی چیزی حالت الکه نمیدونم چیه با ی کرم 

دیروز اون الکل طوریه رو زدم جوشام بادش خوابید🫠

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)