2777
2789
وای خدا با تمام وجودم درکت میکنم تقریبا ۱۶ ساله پیش منی خیلی خیلی سخته ولی میگذره و کسی میاد تو زندگ ...

چی بگم عزیزم دارم زره زره اب میشمو هی وزن کم میکنم

ن خواب دارم ن خوراک

کاش حدقل مهرش از دلم رفته بود کاش بی تفاوت بودم

کاش فقد غرورم جریحه دار شده بود ولی شبی نیس ک از استرس تا صب ت اتاق راه نرم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
چی بگم عزیزم دارم زره زره اب میشمو هی وزن کم میکنم ن خواب دارم ن خوراک کاش حدقل مهرش از دلم رفته ب ...

تمام این روزا میگذره زمان حلال مشکلاته من ده برابر بدتر از الان تو بودم میگذره سخته خیلی سخت ولی میگذره کسی میاد تو زندگیت که لایق قلب مهربونت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام این روزا میگذره زمان حلال مشکلاته من ده برابر بدتر از الان تو بودم میگذره سخته خیلی سخت ولی میگ ...

چی بگم ۸ ساله دارم زجر میکشم😔

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
الهی بمیرم برای دلت که پراز غصه است فقط یادت باشه خودتی که میتونی به خودت کمک کنی عزیزم

خدانکنه عزیزم

امیدوارم حدقل معلمی قبول شم از پس خرجام بربیام

عشق جان من اگه فقط یه کلمه بهم میگفت دوستم داره برام قدر دنیا ارزش داشت کادو نمیخواستم ولی دریغ که من به کتفشم نیستم هعی😐💔

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
خدانکنه عزیزم امیدوارم حدقل معلمی قبول شم از پس خرجام بربیام

حتما عزیزم معلومه که میشی فقط تمام تمرکزت رو بزار رو ازمونت انشاله انقدر موفق بشی که تمام دوربریات حسرت داشتنت رو بخورن