2777
2789
عنوان

چجوری زبان یاد بگیرم؟؟؟؟؟

1778 بازدید | 32 پست

سلام بر همگی

من واقعا میخوام زبان یاد بگیرم، میدونم استعدادش رو دارم ولی همش تنبلی میکنم

لطفا هرکس تجربه ای درخصوص یادگیری زبان انگلیسی داره، راهنماییم کنه

اینم بگم که امکان حضور در کلاسهای آموزشی رو ندارم چون بچه کوچیک دارم (قبلا چند ترم رفتم کلاس و بهترین نمرات رو داشتم ولی چون پیگیری نکردم، همه چی رو فراموش کردم)

سر کار هم میرم صبح تا ظهر

حالا از کجا و چه جوری شروع به آموزش کنم؟

میتونم خودآموز نتیجه بگیرم؟

مدرکش مهم نیست، فقط برام یادگیریش واسه زندگی خودم و آموزش بچه ام مهمه

ممنونم ازتون🌱

هیچوقت برای شروع یک رویا دیر نیست😇... لطفا برای شادی روح پدر نازنینم، و تمام پدر و مادرهایی که با رفتنشون، یه غم همیشگی رو مهمون دل بچه هاشون کردند، صلوات بفرستید🖤

منمممممم‌همینطوووور

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

خود آموز معمولا آدم دو روز میخونه بعد باز می‌ذاره کنار ..اما کلاس آنلاین میتونین شرکت کنین از تو خونه 

ربنا و لا‌تحملنا ما لاطاقة لنابه...خدایا چیزی که طاقت تحملش رو ندارم برام مقدر نکن❤️ ما ز بالاییم و بالا میرویم ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خود آموز معمولا آدم دو روز میخونه بعد باز می‌ذاره کنار ..اما کلاس آنلاین میتونین شرکت کنین از تو خون ...

یه دوره آنلاین هم شرکت کردم ولی چون محدودیت زمانی دارم و نمیتونستم خودم رو برسونم به کلاس دلسرد شدم و ولش کردم

هیچوقت برای شروع یک رویا دیر نیست😇... لطفا برای شادی روح پدر نازنینم، و تمام پدر و مادرهایی که با رفتنشون، یه غم همیشگی رو مهمون دل بچه هاشون کردند، صلوات بفرستید🖤

من خودم دارم میخونم کتاب داستان و تاچ استون و فیلم و متن شعر های مورد علاقه ام و دیدن آمریکا گات تلنت یا هر برنامه مورد علاقه تون 

ولی مثلا به صورت پیوسته روزی یک ص از کتاب رو بخونید تک تک لغات و در بیارید روزی یک ص داستان( کتاب های مورد علاقتون رو بخرید زبان اصلی  من هم ترجمه شون رو دارم هم زبان اصلی )  و روزی دو پارت ۳۰دقیقه ای فیلم ببینید و سعی کنید مثل خودشون تلفظ کنید  بعد از ۶ ماه از پیشرفت خودتون لذت میبرید