2777
2789
عنوان

از بارداری تا آی وی اف های ناموفق من😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5907 بازدید | 84 پست
من خیلی توی نی نی سایت بودم و خیلی سرگذشتای مشابه خودم رو شنیدم و خوندم. اما تازه عضو شدم و خواستم د ...

امیدوارم اون روز برسه و خوشحالیتو ببینم . امیدوارم و دعا میکنم بچه هاتو به سلامتی بغل بگیری و بزرگ شن ، قد بکشن ، ازدواج کنن ، دوباره استرس بچه دار شدن اونا ... بچه دار شن و .... 

😭😭😭چقدر اشک ریختم ... چقدر میترسم منم بچه دارنشم 😭😭😭😭 چقدر میترسم ....منم منتظرم برام دعا کن ....

عزیزم مشهدی؟ سیکلت رو کجا انجام میدی؟ دکتر اسکوییان فکر کنم تو مرکز ارمغان میگن خوبه میخوای برو جنینات رو بگیر و ببر یه مرکز دیگه یا بیا تهران برو مرکز صارم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشهدی؟ سیکلت رو کجا انجام میدی؟ دکتر اسکوییان فکر کنم تو مرکز ارمغان میگن خوبه میخوای برو جنین ...

یه مدت مشهد بودم. سه بار انتقالم رو تهران انجام دادم. بیمارستان بهمن

باشد که غم خجل شود از صبر ما
امیدوارم اون روز برسه و خوشحالیتو ببینم . امیدوارم و دعا میکنم بچه هاتو به سلامتی بغل بگیری و بزرگ ش ...

مرسی عزیزم از دعای زیبات. ان شاالله که شما هم حاجت روا بشید. ان شاالله همه خانما به آرزوهای زیباشون برسن.

باشد که غم خجل شود از صبر ما
❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖ #ختم_شخصی #ختم_بسیار_مجرب #بچه_دار_شدن ⚠️توجـــــــــــــــــــــــــــ ...

روزهای پریودی مشکل نداره؟

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

انتقال دوم علاوه بر داروهای قبلی سرم اینترالیپید و چسب جنین هم استفاده کردم باز مامان خیلی امید داشت ...

عزیزم 😭😭😭😭

"خدایا"تورا عاشق دیدم وغریبانه عاشقت شدم .تورا بخشنده پنداشتم وگنه کار شدم. توراوفادار دیدم وبی وفایی نمودم. ولی هرکجاکه رفتم سرشکسته بازگشتم. تورا گرم دیدم ودر سردترین لحظات ب سراغت آمدم. اما..... تومرا چه دیدی که همچنان معجزه گر زندگی من ،بخشنده وتوبه پذیر ومشتاق بنده ات ماندی؟

سلام عزیزم منم شرایط شمارو داشتم وسه بار ای وی اف منفی

"خدایا"تورا عاشق دیدم وغریبانه عاشقت شدم .تورا بخشنده پنداشتم وگنه کار شدم. توراوفادار دیدم وبی وفایی نمودم. ولی هرکجاکه رفتم سرشکسته بازگشتم. تورا گرم دیدم ودر سردترین لحظات ب سراغت آمدم. اما..... تومرا چه دیدی که همچنان معجزه گر زندگی من ،بخشنده وتوبه پذیر ومشتاق بنده ات ماندی؟

عزیزم تواین راهی که ماهستیم فقط صبوری وامید داشتن مهم چون ای وی اف واقعا راه سختی هست خیلی کم پیش میاد دفعه اول مثبت بشه من خودم ۱۰ سال دارم تلاش میکنم کلی عمل شدم ۳بار پانکچر ۲بار لاپارا ولی هنوز مثبت نشدم ولی امید دارم مطمئنم مادر میشم شماهم قوی باش خداروشکر کن شوهرت کنارت هست انشاااا...دفعه چهارم حتما مثبت میشی🤲🤲🤲🤲🤲

کل مسیر تا خونه رو تو ماشین گریه کردم  خیلی سخته میفهممت  الان تو چه وضعیتی هستی؟

شما دوباره ای وی اف کردید؟

یه بار آوی وی اف منفی ...دوباره انتقال جنین و روز نهم انتقال بتای زیر یک☹ ممکنه تا یه هفته دیگه بالاتر بره؟