2777
2789
عنوان

ولنتاین برام چیزی نگرفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 44 پست
نامزد(عقدیم)

عزیزم فدای سرت

زندگی مشترک و دوست داشتن که به این چیزا نیست

اوضاع مالیش چطوره؟

تو براش روز مرد و امروز گرفتی

تبریک گفت بهت؟

اما تو تغییر نکن؛تو باش و نشان بده،آدمیت هنوز نفس میکشد🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک تا گفتم والنتاینه بریم کافی شاپ کلی غرغر کرد.گفتم حداقل برام ذرت مکزیکی بخر رفت مغازه خودش خورد ...

😐😐😐😐😐

بسم الله 

عزیزم فدای سرت زندگی مشترک و دوست داشتن که به این چیزا نیست اوضاع مالیش چطوره؟ تو براش روز مرد و ...

نه گفت ممنون که به فکرم بودی من نمی دونستم😳

یعنی اینکه اون به فکرم نیس؟؟؟

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤
بخدا. حالا من نمیگم مردا کار خوبی میکنن چیزی نمیخرن یا اصلا مهم نیس ولی دیگه دلیل بر این هم نمیشه که ...

من ک ازش توقع ندارم چون دستش تنگه و بدهکار و شبا خابش نمیره😥😥

ی سال برا گرفت کلی شکلات و عروسک خرسی و پاستیل و شکلات چوبی قلبی 

شیرینی و لواشک پذیرایی 

🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍

با دخترم رفته بود خرید 

دخترم کوچیک بود ذوق میکرد 

یواش درگوشم گفت همشو ب عشق خودت خریدم🤭🤭🤭

یهویی الان یاد اونسال افتادم🙂🙂

[QUOTE=274472568]نه گفت ممنون که به فکرم بودی من نمی دونستم😳 یعنی اینکه اون به فکرم نیس؟؟؟[/QUOTE ...

نمی دونم اما خب اصلا وضع مالیش خوب نیس اما خب باباش که داره اما هیچی بهش نمیده اینم اصلا دنبال هیچ کاری نیست اگه چیزی ازش بخوام میگه بعدا میگیرم ندارم🥲

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤

منم شوهرم روز زن چیزی نگرفت من روزمرد گرفتم شرمندش کردم ولنتاین برام خرس و باکس گرفت منم یه میز خوب چیدم حالمون خوب بودکلا اگه خواستین عکسشومیزارم؛ ولی روززن چندروز حسابی ناراحت بودم

نمی دونم اما خب اصلا وضع مالیش خوب نیس اما خب باباش که داره اما هیچی بهش نمیده اینم اصلا دنبال هیچ ک ...

خب دلیلش اینه نه دوست نداشتن😪

خب دلیلش اینه نه دوست نداشتن😪

خب وقتی به من میرسه نداره؟؟اما واسه خواهرش خوب خرج میکنه

منم شوهرم روز زن چیزی نگرفت من روزمرد گرفتم شرمندش کردم ولنتاین برام خرس و باکس گرفت منم یه میز خوب ...

بزار گلم مبارکت باشه

من ک ازش توقع ندارم چون دستش تنگه و بدهکار و شبا خابش نمیره😥😥 ی سال برا گرفت کلی شکلات و عروسک خر ...

آفرین مردی که یه بار خودشو ثابت می‌کنه زنش هم اینجوری درکش می‌کنه 🌹