2777
2789

چرا نمی خواید  از همسرتون  که کمک کنه؟

یا خواهر  مادر ؟

کاربریم‌جدیده اما همیشه تو نی نی سایت موضوعات رو میخوندم ولی چون‌ حساب نداشتم نمیتونسم نظر بدم😩گفتم‌که اگه براتون جای سواله توضیح داده باشم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی خدمتکار بگیری کار های خونه تون رو انجام بده؟

راستش هیچکسو نمیشناسم میترسم با پای شکسته کسی رو تو خونه راه بدم تازه الان پریودم شدم وحشتناک خونریزی دارم بدترین روزای عمرمه

راستش هیچکسو نمیشناسم میترسم با پای شکسته کسی رو تو خونه راه بدم تازه الان پریودم شدم وحشتناک خونریز ...

وای چه سخت مامانی یا خواهری کسی نیست کمک دستت باشه؟

کاربر کلمپه کرمونی سابقم کلی دوست خوب پیدا کرده بودم همشون رو گم کردم😭😭😭
هیچکسو ندارم کمکم کنم فقط همسرمه اونم از صبح تا شب سرکاره اعصابم به هم ریخته

کارگر بگیر عزیزم منم مریض بودم یه نفر آمد کمکم خیییلی حالم بهتر شد

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
خواهر که ندارم مامانمم نمیاد چندبار همینطوری تعارف کرد ولی نمیادش خیلی سختمه قدر سلامتیتونو بدونید

انشاءالله زود خوب میشی هیچ راهی نداری خدمتکار بگیر اگه پرس و جو کنی خدمتکار مطمئن پیدا میشه

کاربر کلمپه کرمونی سابقم کلی دوست خوب پیدا کرده بودم همشون رو گم کردم😭😭😭