2777
2789

پسرم14ماهشه فقط با دست گرفتن به دیوار راه میره حرفم فقط دد بابا ات(کتک زدن) بوه(چیزای خطرناک) کاکا(داداش)و پنکه و عمه میگه 

قدو وزنش خوبه نشستن و سینه خیز و چهاردست و پارفتنشم به موقع بوده خواب و غذاش خوبه همش دوس داره تو جمع باشه و دالی بازی و توپ بازی دوس داره ارتباط چشمیش خوبه یک ساعتم واسش شعر بخونم توچشام نگاه می‌کنه فقط اینکه واکنش به اسمش ی وقتایی همون بار اول برمیگرده ی وقتاییم باید کلی صداش کنم تا نگاه کنه مخصوصا وقتی بازی می‌کنه از همین میترسم و کم کلمه گفتنش یکم ترسو هم هست 

وقتیکه عصبی میشه هم سرشو میکوبه به زمین

من و شوهرمم فامیلیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خالم هم اوتیسمیه هم بیش فعالی داره 

پنج سالشه درست حرف نمیزنه 

به شدت شر شوره 

همش جیغ های خیلی بد میزنه 

لوس 

گریه 

ولی بشدت باهوشه خیلی باهوشه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

نه باهوش بازی می‌کنه و زود از اسبابازیاش خسته میشه و نیره دور وسایل خونه!

ارتباط چشمی داره . یا وقتی صداش میزنی بهت نگاه میکنه؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

اصلا چیزیش نیست

اوتیسم نشانه اصلا عدم تمرکز و توجه

با بچه های دیگه راحت بازی میکنه؟

وگرنه راه رفتن مشکلی نیست پسر منم ۱۴ بود تازه راه افتاد

ولی دخترم ۱۲ ماهگی

بچه ها با هم فرق دارن

گوشی و تلویزیون زیاد نزار ببینه

آره ارتباط چشمیش باهمه خوبه  صداش میزنم ی وقتایی برمیگرده ی وقتاییم سرگرم بازیه برنمیگرده

اوتیسم درجه داره . یکی خیلی خفیفه .‌یکی متوسط یکی شدید

چی باعث شده فکر کنی اوتیسم داره؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

وا دیوونه ای...بچت هیچیش نیست

بچه منم یه سال و چهل روزگی راه افتاد

چهاردست و پاام نرفت

دست ب دیوارم نمیگرفت ک راه بره

یهو راه افتاد

حرف زدنشم خیلی دیر بود

بچه تو ک خوبه

بچه من تا یه سال و نیمه فقط مامان بابا مگفت

بردمش گفتار درمانی

تاخیرگفتار داره

الان دوسال و نیمشه

برو ب این چیزا فک نکن