2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم🤕😪😓

2436 بازدید | 22 پست

توروخدا بگید کسی مثل من بوده؟

من ۲۱سالمه پارسال فروردین ماه فشار مغزم بالا بود ال پی انجام دادم(آب از کمرم گرفتن) یه چن روزی میشه نوک انکشتای پا ودستام و مفصل زانوم سوزن سوزن میشه 

خیلیییییییییییییی میترسم نکنه ام اس باشه؟

دوست دارم فقط بشینم و گریه کنم😭😭😭😭

هدف قشنگم فقط چند قدم مونده ک بهت برسم 💖✍🏻👩🏻‍🏫👩🏻‍🎓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا كه ترس نداره

به فرض اگر مايع نخاعي زياد باشه و راه خروجش مسدود شده باشه، يا اندوسكوپي ميكنن و موقتا راهشو باز ميكنن تا شايد بر طرف بشه، يا داروي استازولاميد تجويز ميكنن تو بزرگسال كه توليد مايع نخاعي رو كم كنه و يا مرحله آخر كه درمان سنتي و اصلي هست شنت گذاري هست كه خب كمي دردسر داره ولي يك درمان هست

الان دكترهايي داريم كه شنت توي سرشونه و نگراني نداشته باش

البته طب سنتي هم توي اين زمينه نظراتي داره كه بيشتر بر ميناي گرميجات هست

اگر مثلا تصادف يا عفونت مننژيت و اينا نداشتي و يهو شده، طب سنتي هم راه بدي نيست

در ضمن تمام اينا مال وقتيه كه دكتر متخصص تشخيص به هيدروسفالي بده، 

اولا كه ترس نداره به فرض اگر مايع نخاعي زياد باشه و راه خروجش مسدود شده باشه، يا اندوسكوپي ميكنن و ...

من ال پی کردم ۷ماه هن میشه ک استازولامید میخورم

ولی این چن روز ک سوزن سوزن میشه خیلی ترسیدم

من ال پی کردم ۷ماه هن میشه ک استازولامید میخورم ولی این چن روز ک سوزن سوزن میشه خیلی ترسیدم

ام آر آي هم كردي؟ فشار روي مغز هم هست يا نه؟ 

يا فاصله بطن ها رو توي سونو افزايشي بوده؟

البته در مجموع نظر متخصص مهمه

ولي به نظرم اگر دكتر گفت مشكوك به جراحي هستي، قبل اينكه مجبور بشي جراحي كني، طب سنتي رو امتحان كن

سوزن سوزن شدن هم چيز خاصي نيست، خودت قطعا ميدوني كه علايم اينچنيني كه به خاطر فشار روي مغز ايجاد ميشه، با كاهش فشار هم برطرف ميشه، معمولا هم روش شنت گذاري هست

ام آر آي هم كردي؟ فشار روي مغز هم هست يا نه؟  يا فاصله بطن ها رو توي سونو افزايشي بوده؟ البته ...

اره همون پارسال برای ال پی دادم گفت مشکلی ندارم و عصب چشمم ورم داشت ک بعد از ار پی خوب شد ینی دکترم گفت دیگه فشار مغزت بالا نیست

ام آر آي هم كردي؟ فشار روي مغز هم هست يا نه؟  يا فاصله بطن ها رو توي سونو افزايشي بوده؟ البته ...

من چون برای کنکور میخوندم و استرس داشتم و افزایش وزن هم داشتم فشار مغزم رفته بود بالا ک از وقتی ال پی کردم دیگه ن چشمم و ن سرم درد نکرد امسال ک دارم میخونم برای کنکور اصن استرس ندارم ولی نمیدونم چمه همش میترسم ام اس باشه

البته اینم بگم ک ویتامین دی و آهن خونم پایین بود دکتر هماتینیک و ویتامین دی بهم داد

ولی الان خیلی بغض دارم مگه من چن سالمه😭😪

اره همون پارسال برای ال پی دادم گفت مشکلی ندارم و عصب چشمم ورم داشت ک بعد از ار پی خوب شد ینی دکترم ...

اگه بالا نيست چرا استازولاميد تجويز كرده؟

به نظرم مراجعه مجدد به يه دكتر و سونو مغز يا ام آر آي منطقيه

ولي در مجموع نترس، درمان داره و مشكلي خاصي نيست، ان شالله كه اصلا هيچي نيست و سوزن سوزن شدن پاتم به خاطر خستگيه

اگه بالا نيست چرا استازولاميد تجويز كرده؟ به نظرم مراجعه مجدد به يه دكتر و سونو مغز يا ام آر آي منط ...

ببهم گفت برای ایکنه یهو بالا نره چون هنوز وزنم همون ۶۸ کیلو ینی کم نشد

و وقتی ک دو روز میگذره و استازولامیدم رو نمیخورم دستم لرزش شدیدی میگره ک وقتی استازولامید رو میخورم بعد از ۱۰دیقه برطرف میشه البته تابستون ک استرس نداشتم هیچ کدوم از این علایم رو نداشتم ولی نمیدونم من ک الان استرس ندلرم چمه چرا پا و دستم و مفصلم سوزن سوزن  میشه یا دستم میلرزه