2777
2789
عنوان

ماشین پارک شده غریبه جلو خونه

992 بازدید | 20 پست

بچه ها ی ماشین بیشتر از ی ماهه جلو خونمون پارک شده، پلاکشم تهرانه، ما کرجیم، کلی برف و اینا این چن وخ اومد کسی نیومد این ماشینو ی تمیز کنه، ی استارتی بزنه، ما ک هیچی ندیدیم، ب نظرتون اگه ب پلیس زنگ بزنم پلاکشو بگم با صاحبش تماس میگیرن؟ کوچه ما اکثر خونه ها بدون پارکینگن و هر روز همه ماشینا جا به جا میشن ولی این یدونه همیشه ثابت سر جاشه.

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشینه چیه،؟؟, 

معمولا پراید و انواع پژو رو برای حمل مواد مخدر میدزدن 

کارشون رو ک کردن میبرن یه جا میزارن 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
پرایده ولی قفل فرمون روشه

مال ساختمون های اطراف نیس؟؟؟؟ 

از همسایه هاتون پرسیدی 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی