2777
2789
عنوان

خودتونو دوست دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 56 پست
بابام میگه مادرت ازت بهتر تورو عزا هم نمیشه برد 😔خواستم برم دانشگاه نمیذاره  سر کار نمیزاره&n ...

همیشه نزدیک ترینا ادمو داغون میکنن

اماتو تواجتماع نیستی بخاطردلایلی ک میگی اگ بیای تواجتماع میفهمی حرفای بابات اشتباه بوده واصلانیاز ب عمل بینی نداری

سفر چرا ؟ بمان و پس بگیر / ز جورشان نفس بگیر 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری؟!

چی چطوری عزیزم؟

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
یه زمانی عاشق خودم بودم چهرم معمولیه فقط دماغم توافسایده ولی الان ازخودم متنفرم ازچهرم ازاندامم ازجا ...

همیشه یه نفر زده داغونمون کرده یا چندین نفر

اما سعی کردی ک تغییرش بدی؟ب نتیجه ای رسیدی؟

همیشه یه نفر زده داغونمون کرده یا چندین نفر اما سعی کردی ک تغییرش بدی؟ب نتیجه ای رسیدی؟

چارپنج ساله ددارم سعی میکنم ولی هرروزبدترازدیروزهرسال بدترازپارسال پارسال این موقع دلموخوش کرده بودم امسال اوضاع بهترمیشه ولی بهترنشدکه هیچ یه جوری همه چی خراب شدکه دیگه هیچ وقت درست نمیشه

وضع مالیتون خوبه؟اخه مادرای الان اکثرااینطورین عزیزم اگ خرج خودشون کنن چیزی نمیمونه برای بچه ها بخاط ...

متوسطه 

افرادی رو اطرافم میبینم که مستاجر هستن ولی کلی برای خودشون خرج میکنن ولی من دلش رو ندارم از خودم بدم میاد

مثلا دوستم ۴ میلیون ماهی اجاره خونه میده ولی لباس و آرایشگاه و خریداش همه سرجاشه میگه به من چه شوهرم باید بتونه برام خرج کنه 

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
من اینکه راست گو ام خیلی دوست دارم اما زود رنجی بدجور اذیتم می کنه

میتونی عوضش کنی

اینجور اخلاقیات دست خود ادمه وتغییرپیدامیکنه

جطورتغییرکرد حست

خب اول باید افسردگیمو درمان میکردم چون از خودمم متنفر شده بودم

نمیدونم تاحالا تجربش کردی یا ن..تویه موقعیت بحرانی بخودت میای میبینی داری نابود میشی حرفای دیگران چه خوبش چ بدش روت اثرگذاشته 

به اصرار خونوادم رفتم کلاس ارایشگری و باشگاه و..خودمو سرگرم کردم روز بروز حالم بهتر شد دیگ کم کم بخودم رسیدم حتی روانشناسمم میگفت فقط چندروز سعی کن رفتارای خوب وبدتو بنویسی و سعی کنی اصلاحشون کنی منم همینکارو کردم واقعا تغییر کردم باانجام اینکارا 

فقط ی جرقه لازمه..

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
متوسطه  افرادی رو اطرافم میبینم که مستاجر هستن ولی کلی برای خودشون خرج میکنن ولی من دلش رو ندا ...

خب وقتی داری چراخرج نمیکنی؟اشتباه میکنی عزیزم تو الگو اون بچه ای

از فردا شروع کن لباس بگیر برای خودت یا موهاتورنگ کن وناخن بکار

بایه چیزی شروع کن کم کم عادت میکنی

خداروشکر عزیزم

ممنون گلم