2777
2789
عنوان

خودتونو دوست دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 56 پست
من الان دقیقا تو دوره ای ام که از خودم متنفرم  چون طرفم اعتماد به نفس و داغون کرده

منم همینطور

ولی شایدطرفت بی لیاقت بوده وازعمد کوبیدتت ک احساس سرتری کنه

سفر چرا ؟ بمان و پس بگیر / ز جورشان نفس بگیر 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خودم متنفرم 

چون خودم رو وقف زندگی و بچه هام کردم بازم احساس میکنم کم گذاشتم 

چون فکر میکنم اگه یه لباس برای خودم بخرم به شوهرم ظلم کردم 

اگه پول آرایشگاه بدم زن بی فکری هستم 

از دلسوزی هام متنفرم 

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

عاشق خودمم😍😂

یمدت افسردگی گرفته بودم بخاطریسری اتفاقات عکسا اون زمانو ک میبینم واقعا داغون بودم هم ظاهری هم اخلاقی

همه هم میگن کلا تغییر کردم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
چرا

یه زمانی عاشق خودم بودم چهرم معمولیه فقط دماغم توافسایده ولی الان ازخودم متنفرم ازچهرم ازاندامم ازجایگاهم حتی ازنفس کشیدنم تموم اعتمادبه نفسموشخصیتموهویتموکشتن......

نمیدونم یه روزایی فکر میکنم زشتم بدم بی فایدم یه روزاییم خوبم

سعی کن نذاری اون احساس اول بهت غلبه کنه هرادمی ی سری چیزاهست ک نداره ولی میتونه ب دست بیاره

از خودم متنفرم  چون خودم رو وقف زندگی و بچه هام کردم بازم احساس میکنم کم گذاشتم  چون فکر ...

وضع مالیتون خوبه؟اخه مادرای الان اکثرااینطورین عزیزم اگ خرج خودشون کنن چیزی نمیمونه برای بچه ها بخاطرهمین قیدلباسومیزنن ک اشتباهه