2777
2789
عنوان

امروز یکی تو دعوا به مادرم خیلی توهین کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 27 پست

چ بیشعور هستن .حاصل تربیت مامان و باباشه  اونا از این بدترن .بیخیال همش انگار ب مادرش هود گفته چون برمیگرده ...

مثل بچه هایی ک فحش بلدن .بعد مامانسون میخندد میگن ن ما ای حرفا نمیزنیم .

خب بهم گفتین ک یاد گرفته دیگه

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
مآدرش گناهی نداشت مثل مادر من 

مثل مادرت اگه بود که دخترش عین تو ادب داشت که

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم،😓 توهین کردن خیلی بده منم اون روز بخاطر پسرم رفتم دم خونه همسایه تا فقط پسرشو دعوا کنم اما غافل از اینکه خاله عمه زن عموی اون پسر هم اونجا بودن و اولین توهین رو اونا شروع کردن ،،منم حسابی شستم و پهنشون کردم تو آفتاب ،،انقد عصبی شدن ک خدا می‌دونه ،،الانم با خودم میگم برم معذرت خواهی کنم یکبار میگم ولش کن تقصیر اونا هم بود موندم چه کنم 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
چ بیشعور هستن .حاصل تربیت مامان و باباشه  اونا از این بدترن .بیخیال همش انگار ب مادرش هود گفته ...

دقیقا

من اگر حرف بی ادبی از دهنم در بیاد با ۲۸ سال سن مامانم میکوبه تو‌دهنم چه برسه فحش به مادر طرف

به خدا واگذارش کن 

عموم در حالی که مادرم در اوج بی دفاعی بود بهش فحش داد همیشه دلم به حال مادرم می‌سوخت 

چند ماه بعد یه آشغالی لنگه ی عموم همون فحشا رو به زن  عموم داد حسش دیدنی بود برام یه کم امیدوار شدم که دنیا حساب کتابی هم داره

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره