2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده شوهرم دیگه دوستم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 99 پست
اون بهم خیانت کرد بعد من گوشیش رویواشکی نگاه کردم دیدم بایه زن عکس داره بعدفهمیده بودمیگفت چرا فوزول ...

با کسی ک فقط ی مدت بهت حس گذرا داشته و فقط ب مسائل جنسی فک میکنه و خیانت هم کرده میخوای ازدواج کنی؟

اون بهم خیانت کرد بعد من گوشیش رویواشکی نگاه کردم دیدم بایه زن عکس داره بعدفهمیده بودمیگفت چرا فوزول ...

میحای کسی ک حیانت کرده رو برگردونی.   تازه طلبکارم شده

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلم واقعا چرا میخوای با همچین آدمی بمونی

یه عمر زندگیه

پس فردا که آتیش عشقت خوابید چی

اون موقع ک همه چی عادی شد اگر بازم بهتفت دوستت ندارم و خیانت کرد میخوای چکار کنی

خواست خدا بوده

ولش کن بره پی کارش 

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
وای چرا طلاق مشکل چی بوده

نمیدونم والا فقط میگه دوست ندارم میگه که اثلا ازهیچی تو خوشم نمیاد نه ازحرف زدنت نه هیچی بعد میگه تورابطه جنسی تو سردی احساس نداری بعد چندروز پیش گوشیش رودیدم بایه زن عکس داشت بهم خیانتم کرده حالام اون طلبکاره ومیگه طلاق

عزيزم شما نياز به مشاوره داري سريعاااا…با خواستگارت كه اعتياد داشته ازدواج كردي و الان ازينكه نميخوادت ناراحتي؟! 

شما از اول اشتباه كردي …زودتر ازين بي راهه كه رفتي برگرد و خودتو نجات بده…براي طلاق هم لاقل بخشي از اون نصف مهريه رو بگير تا اون هم ادب بشه

چقدر صبرکنم بنطرت؟ 

من  میگم یا اتفای میفته یا نه اگر (داره) اتفاق میفته جلوشو نگیر هر چیزی بنعفت باشه اتفاق میفته شما خیلی با ارزشی قطعا کسی قدر شمارو بیشتر میدونه امیدوارم هر چی صلاحه پیش بیاد🙏🩷

نمیدونم والا فقط میگه دوست ندارم میگه که اثلا ازهیچی تو خوشم نمیاد نه ازحرف زدنت نه هیچی بعد میگه تو ...

بگو تو از احساس زیادته که با یه زن بهم خیانت کردی؟ لیاقت تو و عشق پاک تو رو نداره ، ولش کن

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
چرا دلیلشو هم بگو

چند روزپیش باهم بودیم بعدمن گوشیش رونگاه کردم دیدم که بایه زن عکس داشته بهم خیانتم کرده بعدمیگفت اون یه هرزه خیابونی بوده بعدشم حالا بجایی که من طلاق بخوام اون طلاق میخواد بعد که من خیانتش روفهمیوم دوتا کشیده زدم بهش ازینم ناراحت سده بعدم میگه من ازهیچی توخوشم نمیاد میگه تواونی که من میخواستم نیستی تو سرد مزاجی اصلا ازهمه چیم ایراد میگیره 

اسی هم معتاده هم خیانتکاره هم ازت متتفره هم خانوادش نمیخوانت بعد تو چجور میخای باهاش باشی؟!!

وقتی نمیخوادت بزور مگه میشه باهاش زندگی بسازی

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
نمیدونم والا فقط میگه دوست ندارم میگه که اثلا ازهیچی تو خوشم نمیاد نه ازحرف زدنت نه هیچی بعد میگه تو ...

اشکال نداره بهتر توهم بذار خودش اقدام کنه مهریه ات بگیر تمام کامل طلاها پس نده بیکاری کسی که لیاقت نداره خیانت کرده تحمل کنی