اون بهم خیانت کرد بعد من گوشیش رویواشکی نگاه کردم دیدم بایه زن عکس داره بعدفهمیده بودمیگفت چرا فوزول ...
میحای کسی ک حیانت کرده رو برگردونی. تازه طلبکارم شده
کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻♀️کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نمیدونم والا فقط میگه دوست ندارم میگه که اثلا ازهیچی تو خوشم نمیاد نه ازحرف زدنت نه هیچی بعد میگه تورابطه جنسی تو سردی احساس نداری بعد چندروز پیش گوشیش رودیدم بایه زن عکس داشت بهم خیانتم کرده حالام اون طلبکاره ومیگه طلاق
من میگم یا اتفای میفته یا نه اگر (داره) اتفاق میفته جلوشو نگیر هر چیزی بنعفت باشه اتفاق میفته شما خیلی با ارزشی قطعا کسی قدر شمارو بیشتر میدونه امیدوارم هر چی صلاحه پیش بیاد🙏🩷
چند روزپیش باهم بودیم بعدمن گوشیش رونگاه کردم دیدم که بایه زن عکس داشته بهم خیانتم کرده بعدمیگفت اون یه هرزه خیابونی بوده بعدشم حالا بجایی که من طلاق بخوام اون طلاق میخواد بعد که من خیانتش روفهمیوم دوتا کشیده زدم بهش ازینم ناراحت سده بعدم میگه من ازهیچی توخوشم نمیاد میگه تواونی که من میخواستم نیستی تو سرد مزاجی اصلا ازهمه چیم ایراد میگیره