2777
2789

مثلا وقتی همسرتون کاری رو انجام میده که بهش علاقه داره ولی همه مخالفن،شما پشتش می ایستین یا مثل همه سرزنش میکنین؟

ترجیحتون کدومه یا اصلا کدوم درسته؟

یا اگه خودتونم اذیت شین بخاطرش تحمل میکنین یا دعوا میکنین؟

البته منظورم همسریه که اخلاقش خوبه و مهربونه و دوستون داره

من سعی میکنم تا جایی رفیقش باشم، مثلا اگ دوس داره گاهی سیگار بکشه جلو خودم بکشه. 

یا اگ کشید بیاد بهم بگه و پنهان کاری نکنه. هرچی بیشتر مخالفت کنم، پنهان کاریش بیشتر‌میشه و ازم دور میشه. 

سیگار یه مثال کوچیک از همه چیزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگه به ضرر زندگیتونم باشه پشتشی؟

نه تا این حد ولی خب زیاد ضربه خوردیم از این کاراش سال نودوهفت با یکی از اقوام نزدیکم شریک شدن نزدیک ب ششصدتومن ضرر کردیم ک با این پول میتونستیم دو واحدآپارتمان بخریم اون موقع 

من سعی میکنم تا جایی رفیقش باشم، مثلا اگ دوس داره گاهی سیگار بکشه جلو خودم بکشه.  یا اگ کشید ب ...

این عالیه

سوال من اینه اگه زندگیتون عادلانه نباشه،تو بیشتر تنها بمونی تو بیشتر محدود شی اونوقت چی

این عالیه سوال من اینه اگه زندگیتون عادلانه نباشه،تو بیشتر تنها بمونی تو بیشتر محدود شی اونوقت چی

در مورد این هم حتما باهاش حرف میزنم. 

چون من هم آدمم و یه سری کارا برای من هم لازمه. ولی سعی نمیکنم با جنگ و دعوا حرفمو پیش ببرم. 

مردا با کوچیکترین حرف تندی واکنش نشون میدن، حتی اگ راضی ب انجام کاری هم باشن، میزنن زیرش

من سعی میکنم توی جمع به خصوص خانواده هامون خیلی مقابلش نباشم وباهاش مخالفت نکنم و توی خونه نظرمو بهش بگم ...خلاصه توی جمع این جوره که پشتشم 😎دوست ندارم غرور همسرم خورد بشه

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
منم اونجورم من با خودشم دوس ندارم مخالفت کنم زیاد نمیدونم درسته یا غلط☹

نه دیگه... جایی که مخالفی بهش بگو...اما مخالفت داریم تا مخالفت... صبح تو همین سایت یه خانم تو جواب کاربری که گفته بود مخالف نظر شوهرشه گفته بود من بودم به شوهرم میگفتم غلط کردی 😖

والا من تواین ۱۵ سال زندگی با شوهرم یه بار نگفتم غلط کردی 🤔

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"