2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری ناراحت ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 28 پست
اره الان ب خود افتادم عادت هم هستم از امشب میخوام شروع کنم تو خونه تا روز پاکی  انجام بده تو ای ...

چنتا مورد داشتیم سنشون از تو کمتر بود با ورزش و رژیم اوکی شد ولی تحت نظر دکتر

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائمت چی بود پریودیت زیاد بود؟

اره پریدی هام ۱۰ روزی و خون ریزی خیلی شدید در حدی که ۳ روز عادت شدم دوتا بسته نوار در این حد و خستگی زیاد همش خستم بدون این ک کاری کنم

اره پریدی هام ۱۰ روزی و خون ریزی خیلی شدید در حدی که ۳ روز عادت شدم دوتا بسته نوار در این حد و خستگی ...

برعکس من پریودیم خونریزیم صفر قطره ای میاد ینی نوار استفاده نکنمم نکردم یادم نمیام کی نوار خریدم😐ولی دکتر نگف تنبلی دارم یا نه با سونو معلوم میشه؟اخه تو سونو نگفت بهم

مرسی خواهر آلان غم دنیا تو دلمه میخوام گریه کنم دعا کنید برام اگه حامله شدم سالم باشه☹☹

انشالله ک با یه دوره دارو خوب خوب بشی..فقط توفکرو استرس نباش از الان روی خودت کار کن

برعکس من پریودیم خونریزیم صفر قطره ای میاد ینی نوار استفاده نکنمم نکردم یادم نمیام کی نوار خریدم😐ول ...

انشالاه درست میشه اره با سونو واژینال مشخص میشه برا منو که دکتر هر ماه میگه برو سونو واژینال بده و برسی میکنه وضیعت تخمدان هامو