2777
2789
عنوان

دلم شوهر میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاز... و نیاز به محبت و توجه جنس مخالف چیزیه که خدا تو وجود همه انسان ها گذاشته غیر قابل انکار هست ...

دقیقا حرف شما درسته جوان ها که پولدار نیستن خانوادشون نمیتونن ازدواج کنن

متوجه هستم چی میگی عزیز من گفتم ک طرز بیان کردن درست نبود🌺

خب شما بگو چطور باید بیام کرد؟ تو بگو تا ما بدونیم چی درسته چه بیانی درسته

میشه بپرسم طرز بیان درست نبود یعنی چی منظورتون چیه؟؟ 

از همه نمیشه توقع داشت بفهمن چون خودشون اون شرایط رو نداشتن نباید تا کفش کسی رو نپوشید قضاوتش کنی من ...

سلام عزیزم

توی تاپیک دیگه هم دیدم که در مورد شرایطت گفتی ازدواج خوب باشه خوبه و باعث رشد و افزایش توانمندی هاست و اینکه از لوس بودن هم درمیایم ولی چند تا مسئله هست اولا اینکه اگر راه حل مشکلاتت رو فقط ازدواج میدونی و حس نیاز بهش پیدا کردی ازش دور میشی چون ما فقط باید حس نیاز به خدا و داده هاش پیدا کنیم آدمها اون جایگاه رو ندارن و دوم اینکه اگر خانواده ی سنتی داری که نه اجازه کار میدن نه به خاطر مجرد بودن احترامی برات قائل میشن بدون که ممکنه کلی طرحواره داشته باشی و باید روی خودت کار کنی تا آدمهای سمی روت اثری نداشته باشن یه جا هم گفتی وقتی میبینی بقیه ازدواج کردن حس بی ارزشی میکنی که این یه طرحواره هست و ربطی به مجردی نداره خانواده ها مشکلاتشون رو به ما منتقل میکنن روی عزت نفس و اعتماد به نفست کار کن که هیچی به اندازه ی اون توی زندگی کمکت نمیکنه چون ما اشرف مخلوقاتیم و باید به نسخه ی بهتر خودمون تبدیل بشیم و مشکلات رو کوچیک بدونیم نه خودمون رو

https://eitaa.com/forms_adamvahava

سلام

وقت بخیر

این کانال رو یکی از دوستام گفت مجوز داره از سازمان تبلیغات. اگر دوست دارید در موردش تحقیق کنید و عضو بشید و فرم بفرستید. به امید خدا خوشبخت باشید