همه دوستام ازدواج های عالی کردن این آخری همکلاسی دبیرستانم بود شوهره دکتر کرده دختر چشم رنگی بود والا منم قشنگم ولی چش رنگی نیستم هر چی دوست چشم رنگی داشتم شوهر کردن منم دلم عشق ابراز علاقه نوازش و... میخواد و دلم یه شوهر عالی همه چی تمام که عاشقم باشه و پولدار زیاد میخواد برای ازدواجم دعا کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از همه نمیشه توقع داشت بفهمن چون خودشون اون شرایط رو نداشتن نباید تا کفش کسی رو نپوشید قضاوتش کنی من ...
سلام عزیزم
توی تاپیک دیگه هم دیدم که در مورد شرایطت گفتی ازدواج خوب باشه خوبه و باعث رشد و افزایش توانمندی هاست و اینکه از لوس بودن هم درمیایم ولی چند تا مسئله هست اولا اینکه اگر راه حل مشکلاتت رو فقط ازدواج میدونی و حس نیاز بهش پیدا کردی ازش دور میشی چون ما فقط باید حس نیاز به خدا و داده هاش پیدا کنیم آدمها اون جایگاه رو ندارن و دوم اینکه اگر خانواده ی سنتی داری که نه اجازه کار میدن نه به خاطر مجرد بودن احترامی برات قائل میشن بدون که ممکنه کلی طرحواره داشته باشی و باید روی خودت کار کنی تا آدمهای سمی روت اثری نداشته باشن یه جا هم گفتی وقتی میبینی بقیه ازدواج کردن حس بی ارزشی میکنی که این یه طرحواره هست و ربطی به مجردی نداره خانواده ها مشکلاتشون رو به ما منتقل میکنن روی عزت نفس و اعتماد به نفست کار کن که هیچی به اندازه ی اون توی زندگی کمکت نمیکنه چون ما اشرف مخلوقاتیم و باید به نسخه ی بهتر خودمون تبدیل بشیم و مشکلات رو کوچیک بدونیم نه خودمون رو