2777
2789
عنوان

دلم شوهر میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این یک نیاز طبیعی و عاطفی هستش 

از همه نمیشه توقع داشت بفهمن چون خودشون اون شرایط رو نداشتن نباید تا کفش کسی رو نپوشید قضاوتش کنی من با این سنم با این که چندین سال دانشگاه رفتم و تحصیلکرده هستم حتی یدونه دوست پسر ندارم نداشتم چون دوست ندارم کسی ازم سو استفاده کنه و خانوادم سنتیه اجازه نمیدن خودمم اهل پنهون کاری نیستم این جور آدما حلال خدارو حرام میدونن حرام رو حلال حتما اون دخترا که قدر خودشونو نمیدونن خودشون رو میدن دست هر خورده برده ای خوبن ما که میگیم شوهر شوهر بده 

انشالله که خدا یه دونه خوبشا برات نگه داشته یکی که حتی خودت فکرم بهش نمیکنی مطمعن باش خدا ارحم راحم ...

خدا کنه بیاد پیشم زودتر مطمئنم خدا هوامو داره ولی وقتی هی میبینم دوستام با شوهرشون و لباس عروس عکس میزارن و همه ازدواج کردن یه حال بدی میشم دلم میگیره حس میکنم فقط من مجرد موندم به خودم شک میکنم که شاید به اندازه کافی خواستنی نیستم مثل اونا یا شاید چون اهل دوست پسر و دوستی یا هفت خط بودن و مخ زدن ادما نیستم هیچ وقت شوهر خوب گیرم نیاد خیلی دلم میگیره منم نیاز به محبت و توجه جنس مخالف دارم خب

خدا کنه بیاد پیشم زودتر مطمئنم خدا هوامو داره ولی وقتی هی میبینم دوستام با شوهرشون و لباس عروس عکس م ...

درکت میکنم عزیزم با اینکه در شرایط شما نیستم

ولی به لطف ومهربانی خدا ایمان کامل داشته باش خودتا بسپار به خودش وببین چجوری دستتا میگیره 

اخه زشت نیست  یکی بگه این حرفو؟  حتی اگ تو مجازی باشه کسیم نشناستش   اخه مثلا مردا چی ...

نیاز... و نیاز به محبت و توجه جنس مخالف چیزیه که خدا تو وجود همه انسان ها گذاشته غیر قابل انکار هست پس اگر حرف شما درست باشه اصلا چرا ازدواج وجود داره یا حتی دوستی ها مگه مردا چین؟ هر دو جنس دارن این نیاز هارو خدا گذاشته تو وجودمون ای کاش فرصت ازدواج و شرایطش برای همه جوان ها فراهم بشه حتی فساد و هزاران مشکلات هم حل میشه قبلا همه سن کم ازدواج میکردن با هم بزرگ میشدن و میساختند زندگی رو همه چی به دست میاوردن اما الان طرف تو 45 سالگی از پدر و مادر پول توجیبی میگیره دختر همسایه ما چهل سالشه همه جهیزیش آماده ولی نیست شوهر و خواستگار دختر خوبیم هست خوشگل و بی عیبه

پس اگه خجالت چیز خوبیه گلم خودت خجالت بکش از حرفت 

عزیزدلم من ک با شما دعوا ندارم دارم؟ فقط نظرمو گفتم 

میتونی سری بعد ک تاپیک بزنی بگی مخالفا نیان 

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

نیاز... و نیاز به محبت و توجه جنس مخالف چیزیه که خدا تو وجود همه انسان ها گذاشته غیر قابل انکار هست ...

متوجه هستم چی میگی عزیز من گفتم ک طرز بیان کردن درست نبود🌺

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤