2777
2789
عنوان

وسط خاستگاری یه حباب گنده از دماغم درومد😥

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 54 پست

منم سرماخورده بودم فک کردم دستمال برداشتم. نگوروکمدجاگذاشته بودم. تواتوبوس بودم یه دفعه احساس کردم داره میریزه. مطمعن بودم بالابکشم کل اتوبوس صداشومیشنوه. منم گفتم بزاربادستمال کاغذی تمیزش کنم. هرچی میگردم دستمال کاغذی توکیفم نیست کنارمم یه خانومه نشسته بود. بخدا داشت دیگه میفتادمونده بودم چیکارکنم😂بعدباشالم پاک کردم خیلی ضایع بود😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای

یه دفعه داشتم ساندویچ میخوردم بعد دوست پسرم گفت الان یکی رو استخدام میکنم سس های دور لبتو برات پاک کنه🤣🤣🤣🤣یاد این افتادم

جر خوردم🤣🤣

ببخشید اگه این دیوونه تو نباشی، بگا میره💕
امکان نداره همه همون لحظه چشمشون روی تو بوده باشه، مطمئن باش کسی ندیده فقط دوست پسرت دیده چون میدونس ...

اتفاقا دیدن عزیزم برای اینکه خندم بلند بود همه برگشتن نگام کردن.اخه تقصیر دوست پسرمه اون وسط sms زده به شوخی گفته چرا خودتو شبیه سمندون کردی

اتفاقا دیدن عزیزم برای اینکه خندم بلند بود همه برگشتن نگام کردن.اخه تقصیر دوست پسرمه اون وسط sms زده ...

فدای سرت عزیزم این اتفاق برای هرکسی ممکنه پیش بیاد. خدایی نکرده چیزی در نرفته ازت که، به بدترش فکر کن آروم میشی

یه مدت بگذره همه یادشون میره

انشاالله خوشبخت بشین❣️

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)