2777
2789
عنوان

خودکشی دختر ۱۶ساله😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9197 بازدید | 103 پست
۱۶ سال ؟  علتش مهمه  نمیدونی علتش  چیه  خدا بیامرزه ان شا الله 💔😔🖤

معلوووم نیستتتت باباش سرکارررره کارگر شهر غریب توراهه😭😭😭😭

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢
نمیخوام قضاوتش کنم شاید با تهدید اینکه خودکشی میکنم اگه نذارین ازدواج کنم متاهل شده

اون موقع قابل مدیریت هست پدر مادر ببرمش روان پزشک تحت نظر باشه تا فراموش کنه 

بهتر از این شرایطه ...

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن 16 - 17 سالگی خیلی سن سمی عه

به شدت احساسات غلبه میکنن بر آدم 

در حالت عادی تو اون سن آدم برا مشکلاتش چاره ای جز خودکشی نمی‌بینه

و منطقی وجود نداره برا طرف

خودم خیلی فک میکردم به خودکشی 

خواهر خودم خودکشی کرد تو اون سن

بعد حالا خونواده اجازه دادن اون وارد رابطه شه تو اون سن؟!

کاربر آقا هستم ..
مام دیشب یه پسربچه ۱۳ساله خودشو دار زده. هنوز تو شوکم

الهی بمیرم براش حالا ۱۶خوبه لون ۱۳دیگگگگ😭

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢
نه خانوادش خونه نبودن فقط خواهرش بود خودکشی کرد و وقتی مرد خواهرش دامنشو کشید که آبجی نمردی که

خواهرش چند سالش بوده؟  زندگی خواهرش رو هم نابود کرد تا آخر عمر این صحنه یادش نمی ره! 

یا ارحم الراحمین