2777
2789
عنوان

خودکشی دختر ۱۶ساله😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9198 بازدید | 103 پست
طفلی خاهرع اون صحنع توذهنش میمونع

😭😭😭😭

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ديروز رفته بودم بيرون، تو مترو يه دختر ايستاده بود، دستشو هم گرفته بود به ميله،تمام دستش جاي بخيه و چاقو

به نظر ميرسيد حتي از منم كوچيكتر باشه، خيلي ناراحت شدم، اخه با اين سن كم اين كارا چيه ميكنن

خدا اون دخترو هم بيامرزه🙏

سن 16 - 17 سالگی خیلی سن سمی عه به شدت احساسات غلبه میکنن بر آدم  در حالت عادی آدم برا مشکلات ...

خواهرتون حالش خوبه؟از خودکشی نجات پیدا کرد ؟

🤍الهم عجل لولیک الفرج 🤍دلمون تنگه آقاجان زودتر بیا😭
ديروز رفته بودم بيرون، تو مترو يه دختر ايستاده بود، دستشو هم گرفته بود به ميله،تمام دستش جاي بخيه و ...

خب همون سن کم باعثشه تو این سن کوفتی برای خیلیا همه چیزشون بهم میریزه همچی روشون تاثیر داره

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
گفتن انگار از باباش چیزی خواسته اونم گفته بعدا فقط ۲تا بچن خواهرشم ازدواج کرده

😳وای 

همین گوشی ها چشم گوش بچه هارو باز میکنه وگرنه بچه ۱۳ ساله از خودکشی چی میفهمه

🤍الهم عجل لولیک الفرج 🤍دلمون تنگه آقاجان زودتر بیا😭

چون با نامزدش مشکل داشته خودکشی کرده نهایت بهم بزنه مگه نامزدش کشته ..یه دختر یه زن باید خیلی قوی باشه وقبول کنه هر جای زندگی احتمال شکست وجدایی وجود داره

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

شما از کجا میدونی از آشناهاتون بوده 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

خب همون سن کم باعثشه تو این سن کوفتی برای خیلیا همه چیزشون بهم میریزه همچی روشون تاثیر داره

منم ت سنش خیلی علاقه به خودکشی داشتم فکر میکردم خودکشی کنم دوباره زنده میشم😭😭😭😭

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢
نه خانوادش خونه نبودن فقط خواهرش بود خودکشی کرد و وقتی مرد خواهرش دامنشو کشید که آبجی نمردی که

طناب رو ب کجا بسته بود؟ با چ طنابی بوده اخه گره داری نزنی باز میشه گره اش

طناب هم پاره میشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.