بچه ها کسی هست دانشگاه آزاد درس خونده باشه انتخاب واحد ترم اولی ها چطوریه ؟
من ۱۶ بهمن رفتم ثبت نام کردم کارت دانشجوییم گرفتم ولی هنوز برام تو سایت آموزشیار انتخاب واحد نکردن.
دلم میخواد این روزها هرکس حالم رو میپرسه مثل حسین دهلوی جوابش رو بدم که میگه: «حال مرا هر کس که میپرسد بگو: خوب است.اشکش روان،اندوه جاری،زخمها کاریست...»😶🌫️🤍🐚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلم میخواد این روزها هرکس حالم رو میپرسه مثل حسین دهلوی جوابش رو بدم که میگه: «حال مرا هر کس که میپرسد بگو: خوب است.اشکش روان،اندوه جاری،زخمها کاریست...»😶🌫️🤍🐚
همون موقع ثبت نام باید بهت میدادن . چرا دانشکاه نمیری بپرسی
آخه موقع ثبت نام گفتن تو سایت آموزشیار براتون میزاریم خودمم از ۱۶ بهمن میرفتم تو سایت نمی زاشت انتخاب واحد کنم
سلام عزیزم منم ترم اول ازاد قبول شدم مدارکم تکمیله شهریه هم دادم ولی هنوز برام انتخاب واحد نکردن:/
سلام گلکم💓
اره دقیقا منم ثبت نام کردم ولی هنوز خبری نشده حالا نمیدونم تا کی طول میکشه 🌺