2777
2789
عنوان

وایییی از مدرسه اخراجم کردن😭😭😭😭💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 53 پست
کلاس چندی 

دوازدهم

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا سر یه چی ب این کوچیکی ک اخراج نمیکنن ولی توهم ازین ب بعد سر ریاضی درسو گوش بدع و بنویس

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]
اخراج نمی کنن  ولی به فکر عواقبش باش مثل کم کردن نمره و انضباط و این داستانا

خب من نهاییم نمرم با این دبیر نیس 

بعدشم دبیر ریاضی اصلیمون یکی دیگست این تقویتیه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

سال آخری؟ دیگه باید بدونی سر این چیزا اجازه ندارن اخراج کنن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

خب من نهاییم نمرم با این دبیر نیس  بعدشم دبیر ریاضی اصلیمون یکی دیگست این تقویتیه

آها

خب بالاخره ممکنه بگه 

در کل گوش بده ریاضی سخته

منی که گوش میدادم بازم مشکل داشتم توش

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

آلکی میگفتی مریضی و سرت گیج میره

خب نمیشد من داشتم رو دستم نقاشی می‌کشیدم😐

آها خب بالاخره ممکنه بگه  در کل گوش بده ریاضی سخته منی که گوش میدادم بازم مشکل داشتم توش

ببین خب دوتا دبیر داریم ب اونی ک دبیر اصلیمونه گوش میدم ولی از این بدم میاد اصلا نمی‌فهمم چی درس میده😶

ببین خب دوتا دبیر داریم ب اونی ک دبیر اصلیمونه گوش میدم ولی از این بدم میاد اصلا نمی‌فهمم چی درس مید ...

خب برا چی پول دادی وقتی درسشو نمی فهمی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷