2777
2789
عنوان

سوتی دادم . یعنی؟! بیاین ...

258 بازدید | 21 پست

آخه این حرف سوتی داشت؟!🤔

با صاحبکارم بحث تورم بود که الان ماشین بخری بردی و این حرفها... . بعد من گفتم شنیدم حتی اگه میتونی الان موتور بخرید و اول تابستون بفروشید ۲۰ تومن سود کردید.

بعدش گفتم .« ما که نداریم شما که دارید. بخرید»

بهم بد نگاه کرد و لبش را گاز گرفت . 

مگه چی گفتم .؟

سوتی دادم؟🥴

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که چیز بدی ندیدم  مگر اینکه خییییییلی منحرف باشی و خودت به سمت دیگه قضیه رو سوق بدی😂

ن بابا عادی گفتم. مخم درگیرش شد...

منم یبار یه سوتی دادم روزگاری من خداروشکر به اندازه خچدم دارم چ ادم ندید پدید ...نیستم وای همسایمون لکسوس خریده بود من سوار کرد البته یهو منو دید منم سر راحتی ..گفتم ماشین جدید مبارک چ ماشین خوبی ماکه فقط تو خیابان میبینیم یعنی یکی نبود بزنه دهنم دندونم بریزه دهنم خاک برسرم حالا ماشین خودمونم بدک نیس نگاهی بهم کرد تا ابد یادمه خاک برسرم

منم یبار یه سوتی دادم روزگاری من خداروشکر به اندازه خچدم دارم چ ادم ندید پدید ...نیستم وای همسایمون ...

عزیزم. 🥰

شاید فکر کرده داری بهش تیکه میندازی....مثلا شاید بهتر بود میگفتی :ما که نداریم شما (اگر)دارید بخرید. ...

میگم نکنه فکرش رفته رو یه چیز بد