هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر سنم اوکی باشه عشق همراه ادامه تحصیل رو انتخاب میکنم اگر زیر هجده سال باشم درس رو انتخاب میکنم
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
قطعا ادامه تحصیل، اشتغال و استقلال؛ اگه هم با گذر زمان شرایطش پیش اومد، ازدواج
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
اگر خواستگارت سنتی هست به نظر من برای ازدواجت فعلا زوده اگر عشق و عاشقی هستین اوکیه
ادامه تحصیل که حتما میدم اگر در کنارش فرصت ازدواج مناسب و با حس خوب البته داشته باشم هم میکنم ، اصلا تداخلی با هم ندارن مهم اینکه همسرت هم درک اینو که تو هم انسانی و حق تلاش برای پیشرفت فردی رو داری ، داشته باشه
الان تو سن خودم عشق رو انتخاب میکنم.۲۴ سالمه.ولی عشق به معنی این نیست که خواستگارم سنتی باشهها به نظرم اگر سنتیه جا داری هنوز چون احساسات درگیر نیس و وقتیم با طرف نگذروندی میشه کلی مورد بهتر پیدا کرد با بالا رفتن سن