2777
2789

چند سالته؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هردو رو با هم انتخاب کردم

این دو هیچ منافاتی باهم ندارن

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

اگر سنم اوکی باشه عشق همراه ادامه تحصیل رو انتخاب میکنم اگر زیر هجده سال باشم درس رو انتخاب میکنم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

قطعا ادامه تحصیل، اشتغال و استقلال؛ اگه هم با گذر زمان شرایطش پیش اومد، ازدواج

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

۱۹

اگر خواستگارت سنتی هست به نظر من برای ازدواجت فعلا زوده اگر عشق و عاشقی هستین اوکیه

تحصيلاتم

من عاشق همسرم بودم و ازش خواستم ٢ سال بيشتر صبر كنه تا من مدركمو بگيرم

و همينكارو كرد

بعد ازدواجم شاغل شدم و پبشرفت كردم

تحصيل وقت خودش

ازدواج هم وقت خودش

ميشه جفتشو انجام داد

ولي نميتوني ازشون لذت ببري

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ادامه تحصیل که حتما میدم اگر در کنارش فرصت ازدواج مناسب و با حس خوب البته داشته باشم هم میکنم ، اصلا تداخلی با هم ندارن مهم اینکه همسرت هم درک اینو که تو هم انسانی و حق تلاش برای پیشرفت فردی رو داری ، داشته باشه

اگ قرار باشه یکیش رو انتخاب کنی  کدوم؟

الان تو سن خودم عشق رو انتخاب میکنم.۲۴ سالمه.ولی عشق به معنی این نیست که خواستگارم سنتی باشه‌ها به نظرم اگر سنتیه جا داری هنوز چون احساسات درگیر نیس و وقتیم با طرف نگذروندی میشه کلی مورد بهتر پیدا کرد با بالا رفتن سن