2777
2789
جلوگیری که میکنم ولی سابقه نداشته عقب بندازم.استرس که دارم نمیدونم چیکار کنم

برو یه تست بگیر منفی شد با خیال راحت بشین زندگیتو بکن 

این استرس خودش برات بدتر ضرر داره 

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه کوچیک خیلی سخته مخصوصا کمک نداشته باشی 

مامانم کمکم میکرد ولی نه خیلی. بچم خیلی بدقلق بود.رفلاکسی. بد خواب. هیچی نمیخورد.تازه یکم بهتر شده

بیچارم کرد تا الان

مامانم کمکم میکرد ولی نه خیلی. بچم خیلی بدقلق بود.رفلاکسی. بد خواب. هیچی نمیخورد.تازه یکم بهتر شده ...

خیلی سخته عزیزم 

منم برادر زادم کوچیکه دو سالشه واقعا زنداداشم خسته شده میگه نمیتونم روزها نیم ساعت استراحت کنم باور کن عصبی هم شده قبلاً خیلی بهتر بود الان از وقتی بچه دار شده اعصاب براش نمونده 

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......

تاپیکت قفل بود 

نتونستم پست بزارم 

اینو حتما نگاه کن 

https://uupload.ir/view/vid_20221013_182857_606_35ut.mp4/

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اون تاپیکت قفل بود،نظرم رو اینجا کپی کردم چون به نظرم حرف مهمی بود و باید بهت میگفتم!
عزیزم نمیدونم چی بگم!

ولی خواهش میکنم از چندتا دکتر زنان یا مامای مطمئن یا همین اینترنت عوارض سقط عمد رو جستجو کن و تحقیق کن.خوب تحقیق کن خواهش میکنم ازت.

تو فامیل ما چندنفر سقط عمد داشتن و الان بیماریهای بدی دارن!

چرا بچه ی اولت رو نمیکشی؟اون طفلی هم داره تو همین جنگ اعصاب ها و بداخلاقی های شما بزرگ میشه!

شما عصبی و بداخلاق باشی(که البته قابل درمانه) ولی سایه ت بالاسره دوتا بچت باشه بهتره یا خدایی نکرده نباشی!

شرایط خدایی نکرده زبونم لال مبتلا شدن به سرطان و سایر بیماریهای رحم رو داری؟از متخصصین سوال کن احتمال این بیماریها توی سقط عمد چقدر بالاتر از بقیه ست؟

دوتا بچه داشتن سخت تره یا عذاب وجدان سنگین قتل و خدایی نکرده بیماریهای سخت؟!

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

اون تاپیکت قفل بود،نظرم رو اینجا کپی کردم چون به نظرم حرف مهمی بود و باید بهت میگفتم! عزیزم نمیدونم ...

به شما مربوط نیست. اصلا غلط کردم تاپیک زدم.دلم میخواد اینو بکشم.بچه اولمو دوسدارم

من تاپیک زدم ببین سقطش سخته یا نه.نگفتم در مورد بچم نظر بدین. ناخواسته شد میفهمی.تقصیر من نبود. میفهمی ۳سال زجر کشیدم سر شیرخشکو مامی دکتر .درک میکنی شوهرم عصبی شده بود هفته به هفته قهر بودم.میفهمی بچم گناه داره تازه زندگیم آروم شده

نظر نده.منم غلط کردم تاپیک زدم بیخیال