2777
2789

استاتر دکتر سونو بهت هیچی از جنسیت نگفت؟؟

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه انقدم گرد نیست ک تو این عکسا نشون میده  

گرد بودنش خیلی معلوم نیست ولی از نظر پیشونی خیلی شبیه دختره...

البته اینا همس حدس و گمانه عزیزم 

اگر پسر دوست داری امیدوارم پسر باشه ...

من خودمم عاشق پسرم ۱۳ اسفند باید برم سونو

چ علائمی داری؟؟؟

گرد بودنش خیلی معلوم نیست ولی از نظر پیشونی خیلی شبیه دختره... البته اینا همس حدس و گمانه عزیزم&nbs ...

ممنون عزیزم 

والا هیچ علائمی ندارم حتی حالت تهوع هم ندارم فقط گاهی وقتا زیر دلم درد میگیره شکمم با اینکه هنوز زوده اومده جلو

ممنون عزیزم  والا هیچ علائمی ندارم حتی حالت تهوع هم ندارم فقط گاهی وقتا زیر دلم درد میگیره شکم ...

منم دقیقا همینجوریم....

من از ۸ هفته شکمم اومد جلو...

انشالله هر دو به اون جنسیتی ک میخوایم برسیم...

تست های خونگی انجام ندادی بودی؟؟؟

عزیزم من این تستو همین امروز صبح انجام دادم تا فردا باید صبر کنم ؟؟ 

اره گلم ۲۴ ساعت کامل باید بمونه بعدش سوزن کامل بشور. اگه سیاه شده بود یا زنگ زده بود دختره اگه تغییر نگرده بود پسره

اره گلم ۲۴ ساعت کامل باید بمونه بعدش سوزن کامل بشور. اگه سیاه شده بود یا زنگ زده بود دختره اگه تغییر ...

یکی این تست یکی کلم بنفش خیلی میگن دقیق تر از بقیه تست هاس 

کلم بنفش نداشتم ، سوزنو انجام دادم تا ببینم نتیجه چی میشه 

یکی این تست یکی کلم بنفش خیلی میگن دقیق تر از بقیه تست هاس  کلم بنفش نداشتم ، سوزنو انجام دادم ...

عزیز دلم ایشالله هرچی هست اول صحیح و سالم باشه بعد همونی که دوس داری.

گلی میشه دعا کنی منم به حاجت دلم برسم