2777
2789
عنوان

ناشکریه!؟خب چقد دیگه اخه چقد دلم پره نمیکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 24 پست

چقدر سخت و ناراحت کننده😔

نمیدونم واقعا حکمت خدا چیه به ماهایی که دلمون پر میزنه برای اینکه بچه داربشیم نمیده ،ولی یکی نمیخواد راااااحت باردار میشه،من به این چیزا فکر میکنم داغون میشم افسرده میشم کلا از زندگی سیر میشه آدم💔

به خواهرشوهرم ناخواسته میده چون دختره انقد گریه کردن منم گریم گرفت فکرمیکردن برا اوناس اما برا دل خودمه چرا به من ندادش 

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم بچه بده چرا تومور میده دیگه انقد مریضی داذم همش یواشکی دکتر میرم یا پدرم خرجمو میده اخه چه گناه ...

عزیزم خدا شفا بده .ولی هیچ وقت چیزی رو زورکی از خدا نخواه .صلاحت باشه بخدا بهت میده بدون اینکه ذره ای بهش فکر کنی.

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 
بازم خداروشکر که باردارشدی چجوری ؟

کاملا طبیعی بدونه هیچ‌ دارویی ..۱۲هفته بودم ک فهمیدم باردارم همون روزم رفتم سونو جنسیتشم احتمالی بهم گفت ..

من سالی سه چهاربار پریود میشدم اصلا ب بارداری شک نکرده بودم 

من دیگه این اخریا ب همه گفتم ما نازاییم دکترم جوابمون کرده لطفا هی نپرسید چرا بچه نمیارید ..اینو تو ...

جیگرم اتیش براشوهرم طفلی همش میگه تقصیر اونه مشکله اونه نمیخواد بره دکتر بچه هم نمیخواد نگاش میکنم دلم خون میشه

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
جیگرم اتیش براشوهرم طفلی همش میگه تقصیر اونه مشکله اونه نمیخواد بره دکتر بچه هم نمیخواد نگاش میکنم د ...

ما اون موقع ک باردار شدم اصلا دکتر نرفتیم در صورتی ک چندسال قبلش کلی هزینه کردیم ای یو ای و ای وی اف کردیم ولی نشد

ما اون موقع ک باردار شدم اصلا دکتر نرفتیم در صورتی ک چندسال قبلش کلی هزینه کردیم ای یو ای و ای وی اف ...

برات خیلی خوشحالم امیدوارم بسلامتی به دنیا بیاد.الانم بتونم نمیشه دیگه قرار برم دکتر دارو بدن تو ریم تومور دارم دکترگفت نباید بارداربشی تا بعد درمان

برات خیلی خوشحالم امیدوارم بسلامتی به دنیا بیاد.الانم بتونم نمیشه دیگه قرار برم دکتر دارو بدن تو ریم ...

فداتشم عزیزم یکسال و نیمشه

انشالله اول از همه زودی سلامتیتو ب دست بیاری بعد خدا یه بچه سالم و صالح بهت بده ..اینو بدون بدتر از من کسی نبود ولی خب خدا بخاد بده اصلا ب دکترا گوش نمیده بهت میده