سه ساله چشم انتظارم خدا بهم بچه بده هر درد ومرضی باشه بهم میده الا بچه.
به جاریم میده میره سقط میکنه به زنداداشم میده میره سقط میکنه به دخترداییم میده داره طلاق میگیره.به جایی رسیدم برم خونه پدرم ایندفعه برنگردم انقد حرف میزنن مغزمو خوردن
خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :) [دقیقه ها ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جای من بودی چکار میکردی بعد ده سال باردار شدم خیلی انتظارش سخته چه یک سال چه ده سال انشالله ...
انتظارش سخته ولی حرفای فامیل شوعرم جیگرمو خون میکنه
خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
مطمعن باش بالاخره یه روزی خدا یه نی نی خوشگل و سالم نصیبت میکنه البته به شرطی که ناامیدی و انرژی منفی رو از خودت دور کنی...دختر عمه من بعد از ۱۴ سال باردار شد..هیچ کار خدا بدون حکمت نیست🤲🙂
خودتو بزن به در بیخیالی .هرچی بهش فکر کنی دیرتر بهش میرسی
میگم بچه بده چرا تومور میده دیگه انقد مریضی داذم همش یواشکی دکتر میرم یا پدرم خرجمو میده اخه چه گناهی کردم دیگه تاقت ندارم
من اوایل فکر میکردم از خودمه ازمایش دادم سالم بودم دکتر گفت شوهرتم باید ارمایش بده
با یه مکافاتی ازمایش داد واریکوسل داشت
خدایا حکمتتو شکر تو این مدت اینقد مادرشوهرم حرف و طعنه کنایه بارم کرد فکر میکرد از منه هیچی نگفتم ولی خدایی شوهرم پشتم بود وقتی حرفی میزد اون جوابشو میداد بعد سه سال بدون اینکه عمل کنه باردار شدم