2777
2789

همسرم از همه جا بلاكش ميكنه و حضوري باهاش خيلي بد برخورد ميكنه اما اون بيخيال نميشه چكار كنم؟ اين چند روز زندگيم افتضاح شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت وارد عمل شو.البته اگر اوضاع بدتر نشه بین خودت وشوهرت ...به همکارش بگو لطفا به همسرم پیام ندین نه ایشون ونه بنده تمایلی به پیام دادن یا ارتباط با شما نداریم .ممنون

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
رو همسرتون مطمئنید؟ آخه مگه میشه کسی انقدر وقیح باشه از همه جا بلاکش کنی بعد بازم گیر بده. ته و توش ...

اره من خيلي بهش اطمينان دارم حتي همسرم پيش من با پيام تهديدش كرد و كلي بد و بيراه گفت و زنه يه مدت سرسنگين شده بود اما دوباره شروع كرده

اگه کار دولتیه راپورت رو به حراست بدین اگه کار خصوصیه اخراجش کنین اگه خودتون کارفرما نیستین خودت به ...

اره همسرم ميخواد همين كارو كنه...به خاطر من از كاربريش خارج شد تا اون طرف پيام نده