2777
2789
عنوان

بگید برای عید ۴۰۲ چه کارهایی کردید؟😊

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 70 پست
هیچی. مگه عید ذوق داره😐 اونم مث بقیه روزاس

وای من عاشق عید نوروزم خیلی دوسش دارم تنها چیزی که حس خوب بهم میده مخصوصا از الان میرم بازار شور شوق مردم میبینم خوشم میاد 

ولی چند سال مثل قبل نیست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلو مبلی خریدم البته داشتم ولی خوب نبودن فعلا بهاطر زلرله چادر نشینین قراره خونمون رو تعمیر کنیم بخا ...

ان شاالله درست میشه 

سالی جدید براتون پر از برکت و رحمت سلامتی باشه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
وای من عاشق عید نوروزم خیلی دوسش دارم تنها چیزی که حس خوب بهم میده مخصوصا از الان میرم بازار شور شوق ...

منم دقیقا مثل توام،ولی امسال به خاطر پسرم فعلا که خونه نشین شدم😮‍💨

والله رژیم خاصی نیست  نخوردن ، کم خوردن

وزن هم کم کردید؟

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

به نطر من هر وقتی جیبت پر پول بود خرج کردی خوش گذروندی عید هست . من برای عید هیچ وقت کاری نمیکنم فقط برای بچه ها لباس میخرم اما امسال تازه هفته پیش خونمون رو کناف زدیم کاغذ دیواری کردیم پرده هامو عوض کردم همیشه هم درحال خریدم پس برای من عید و غیر عید نداره تنت سلامت 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
ان شاالله درست میشه  سالی جدید براتون پر از برکت و رحمت سلامتی باشه

عزیزم برای امضاتون صلوات فرستادم انشاالله خدا بهتون ی بچه سالم و صالح بده 🤲💜

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
چقد کدبانو  چه همه مدل سبزی می‌خرین آفرین  من فقط قرمه سبزی میخرم

خوب مصرف داریم همه این ها رو و همیشه موندم چی بپزم 

تازه یادم رفت کرفس هم خریذم فریز کرذم 

جلو مبلی خریدم البته داشتم ولی خوب نبودن فعلا بهاطر زلرله چادر نشینین قراره خونمون رو تعمیر کنیم بخا ...

عزیزم امیدوارم هرچه زودتر همه چی به روال قبل برگرده و زندگی همه مردم خوب باشه،به خصوص شما🙏🏻🙏🏻

چندکیلو باید کم کنی 

۲۰ 😭😭😭😭

الهی عزیزم انشالله دوباره زندگیتون برگرده به روال قبل تنتون سلامت باشه

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
منم دقیقا مثل توام،ولی امسال به خاطر پسرم فعلا که خونه نشین شدم😮‍💨

خوب با بچه ات ذوق کن 

من یادمه مامانم از اپل اسفند همیشه اهنگ میذاشت برامون لباس گل گلی میخرید از این چیزا میگفت شاد باشید بهار ذارع میاد