2777
2789
عنوان

بگید برای عید ۴۰۲ چه کارهایی کردید؟😊

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 70 پست

من خودم برای عید امسال خرید لباس نرفتم،ولی برای خونه وسیله خریدیم روش بدهکار شدیم،برای خرید عید فکر نکنم پول زیادی داشته باشیم،ولی وسیله ها هم احتیاج بود باید میخریدیم

ان شا‌ٕالله سال دیگه. باهم حامله هستیم

انشاالله عزیزم😍🤲

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم انشالله دوباره زندگیتون برگرده به روال قبل تنتون سلامت باشه

ممنون عزبرم انشالله واسه همه بهترین عید باشه

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
انشاالله عزیزم😍🤲

خدا بزرگه کمکمون میکنه من الن ۶ ساله منتظرم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

زن عموی من ۱۵ سال منتظر بود تا آخرش با کلی دوا و دکتر بچه دار شدن،الان پسرشون ۵ سالشه خیلی نازه.از ته دلم دعا میکنم شما هم امسال طعم شیرین مادر شدنا بچشی عزیزم

من مدت زیادی نیست ولی خب دلم بچه میخواد واینکه سنمم داره میره بالا

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
من مدت زیادی نیست ولی خب دلم بچه میخواد واینکه سنمم داره میره بالا

مدالان شده ۳۱ سالم از۲۵ سالگی دنبالشم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
مدالان شده ۳۱ سالم از۲۵ سالگی دنبالشم 

منم ۳۰ سالمه 

مشکلی دارید؟ببخشید عزیزم اینو میپرسم

مبارکت باشه عزیزم،ولی دم عید جنس ها بنجول و گرون هستش،قبلش بخری بهتره،

وقت نمیکنم عزیزم همش سرکارم

اخر هفته ها هم که تعطیله بارندگیه نمیشه بی خرید که

هنوزم عیدی و حقوق را ندادن دیشب فقط رفتیم طلا فروشی ببینم قیمتا چطورن برای یه تیکه طلا برای عیدم یه گل گوش خیییییلی کوچیک قیمت کردم 5.500 که اصلا فکرشم نمیکردی این 5.500 باشه 

یه دستنبند انتخاب کردم اونم 17 در میومد تازه با قیمت دیشب با یه خداحافظی طلافروشه را خوشحالش کردیم     

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
منم ۳۰ سالمه  مشکلی دارید؟ببخشید عزیزم اینو میپرسم

پلی کیستیک هستم