2777
2789
عنوان

بگید برای عید ۴۰۲ چه کارهایی کردید؟😊

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط پارچه خریدم برا لباس که دادم خیاط هنوز خبری ازش نیست 

خونه تکونی شروع نکردم ده روز دیگه شروع میکنم 

سفارش گوشت و مرغ دادم سبزی خورشت خریذم ولی هنوز سبزی کلم پلو ،دمپخت ،شوید ،سبزی پلو برام نیاوردن کلم قمری هم باید بخرم روزای اخر هم حبوبات میپزم 

از اجیل هم فقط تخم کدوم دارم 

خدا این ماه رو بخیر بگذرونه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

آشپزخونه و اتاق خودمونو تمیز و مرتب کردم ،مونده اتاق پسرم فقط که یه چینشی به اسباب بازیاش بدم 

خودم لباسامو خریدم فقط لباس همسرم و پسرم مونده که قرارع انشالله ۱۵ اسفند ماه بریم مشهد 

سبزه عید میخاستم نارنج بذارم که دیر شد همون گندم رو میذارم ولی نمی‌دونم چه مدلی بذارم شیک باشه 

البته یکار هست  فعلا دارم رژیم میگیرم

منم شروع کردم به کالری شماری 

روتین پوستی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
فقط پارچه خریدم برا لباس که دادم خیاط هنوز خبری ازش نیست  خونه تکونی شروع نکردم ده روز دیگه شر ...

چقد کدبانو 

چه همه مدل سبزی می‌خرین آفرین 

من فقط قرمه سبزی میخرم 

جلو مبلی خریدم البته داشتم ولی خوب نبودن فعلا بهاطر زلرله چادر نشینین قراره خونمون رو تعمیر کنیم بخاطر زلزله اسیب دبده اینقده ذوق داشتم همه برنامه هامون بهم خورده فعلا

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور