عادت مشکل به حساب میاد؟🤣 زایمانم نهایتا ۲ تا دیگه تو این روزگار ک زیادم نیست پیری زود رسم قبول ندار ...
بله عادت سخته هزارتا کم خونیو اینا میاره درد های قبلش هر زایمانم که ۱۰ سال از عمرادم کم میکنه و مشکلات دیگ بعدش کمردرد و...از لحاظ پیری زودرس هم زنا زودتر از مردا زیباییشون از بین میره و فرسوده میشن فقط کافیه مشکلات تو زندگیشون زیاد باشه مشکلات اجتماع هم که خودت میدونی واس زنا بیداد میکن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیز حالا که واقع نگری خودت بشین دودوتا چارتا کن ببین کدوم مشکلاتش بیشتره پسرم مشکلات داره ولی بررسی ...
من یه مادرم جنسیت بچم چ دختر باشه چه پسر بلهر مشکلاتی ک داشته باشه مگ میشه از جنسیت بچم ناراحت بشم من پشتشم عین ی کوه امیدوارم اگ بچه دار شدید خدا ده تا پسر بهتون بده و هیچوقت دختر با طرز تفکر زیر دست شما رشد نکنه و بزرگ شه قدم بچم سر چشمم یکم دلتو نرم تر کن دیدتو باز تر کن ادم اوقش میگیره از سنگدلی بعضیا از افکار پوسیده
تبریک میگم ان شاالله که زایمان راحتی داشته باشی و به سلامتی بغلش بگیری❤️ احساست میگفت دختره ی ...
شوهرم اصلا قید بند جنسیت نبود ولی عمیشه میگ دختر ب درد پدرو مادر بیشتر میخوره و کلا ازش نشنیدم بگ همش میگف سالم باشه .حسم نمیدونم ولی دختر بچه میدیدم خیلی بیشتر دوس داشتم.علائمم دوستام میگفتن پسره صددرصد ولی من کلا ب علائم چیزا اعتقادی ندارم بیشتر فکرم درگیر سلامتی بچم بود خیلی بارداریا با مشکل مواجه میشن میترسیدم چند روز پیشم رفتم سونو همش میگفتم سالمه دکتر گف نمیخوای جنسیتو بدونی گفتم خداروشکر سالم گف دختره خیلی خوشحال شدم میگفت پسرع خوشحال میشدم هیچ فرقی برام نداره واقعا
میدونی چیه هر انسانی ک خلق شده چ مردچ زن مگ میشه بدون مشکلات رشد کن زندگی کنه هرکدوم ب نحوی مطلق نیس ...
اره ولی زنا خیلی راحتر از مردا هستن
دوستمون میگه از جنس زن خوشم نمیاد خیلی سختی میکشه!در این صورت باید مورد احترام بیشتری باشه و ارزش بیشتری برای قشری ک سختی میکشن قاعل باشه اما نیست براش توضبح دادم ک مردا بیشتر بهشون سخت میگذره