2777
2789
عنوان

💜نی نی من دخمله💜

1067 بازدید | 127 پست

سلام 

من بچه اولمه خیلی ذوق زده ام ،اونایی ک دختر دارن بیان بگن دختر داشتن چطوره بیشتر از لحاظ تربیتی هرچی ک فک میکنید بدردم میخوره بگید ممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز بچه ندارم... شوهرم ندارم😐😆

ولی دعا کن یه ازدواج خوب داشته باشم+دوتا دختر خدا بهم بده🥲💓

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

خیلی خودشونو شیرین میکنن.دختر من که تا چشمش به باباش یا بابای من میفته فوری میپره بغلشون و حسابی لوس بازی میکنه.حسابی دل برده ازشون. ولی پسرم الهی بگردمش اصلا ازین کارا نمیکرد هرچند بدون این کارا هم عزیز بود و هست. دیگه به هرحال ی کم اخلاقای دختر بچه با پسر بچه فرق میکنه

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هردوتاشو دارم دخترم تاالان که 16ماهشه اصصصلامنو اذیت نکرده خیییلی اروم تراز پسرمه🥺😍بااین سن کمش کمکمم میکنه تازه😂تامیبینه دارم غذامیکشم سفره میاره وسیله هارو میگه من ببرم خیلی بامزس درکل دخترخییییلی واجبه.تبریک میگم بهت😍❤️

ان شالله ب امید خدا بهترینا نصیبت بشه ♥️

فدات بشم🤍

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓