2777
2789
عنوان

بچه ها واسه عید هیچکاری نکردم

138 بازدید | 4 پست

لباس و اینا که اصلا هیچی نگرفتم الانم خونه خودمون تا دم عید آماده نمیشه خونه مادربزرگمیم اینجا هیچی وسیله هم ندارم خونه تکونی که هیچ 

اعصابم خورد شد خیلی ذوق عید داشتم

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچ کاری واسه عید نکردم 

فقط لباس که اونم سر خریدای عروسی کردیم 

البته یه چندتا دیگه هم میخوایم 

تازه عروسم همه میگن گردگیری نکن ولی باز دلم نمیاد گفت باشه روزای آخر اسفند با شوهرم همه جا رو تمیز میکنیم 

البته من هر چند روز یه بار همه جا رو دستمال میکشم یا غذای چرب که درست میکنم آشپزخونه رو آب وایتکس میکشم منظورم یه تمیزکاری اساسیه که داخل کابینتا و زیر مبلا و ... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

دقیقا شرایطت مثل منه .‌خونمون اماده نمیشه تا عید .پیش مامانمیم . اما خب لذت ببر .

من خرید کردم .اینجا هم هفت سین میچینیم 

خونه ی مامانمم ریختم بیرون دارم خونه تکونی میکنم .هر روزم میگه دست از سر زندگیه من بردار چون خودش مثل من وسواسی نیست😄